Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με θέμα «Το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

syriza logo 800x500 1

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με θέμα «Το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί ημερίδα στο Ξενοδοχείο Κιέριον, με θέμα: «Το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» που ανακοινώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η ενίσχυση του εισοδήματος, η στήριξη του κοινωνικού κράτους, η παραγωγική ανασυγκρότηση, το ισχυρό δημοκρατικό κράτος, η αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος και οι νέες πηγές χρηματοδότησης αποτελούν τη σύγχρονη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα ουσιώδη προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο τόπος, απαντούν στον πυρήνα της πολύπλευρης κρίσης, που δημιούργησε και διογκώνει η πολιτική της κυβέρνησης. Κυρίως, όμως, έρχονται να παρουσιάσουν ένα πραγματικό σχέδιο με προοπτική.

Στην ημερίδα οι εισηγητές  κ. Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ο κ. Σωκράτης Φάμελλος,  Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα αναλύσουν ιδιαίτερα τις προτάσεις του κόμματος για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, τομείς που απασχολούν έντονα και ταλαιπωρούν τον τόπο μας.

Ο διάλογος, μέσω της διατύπωσης θέσεων, προβληματισμών και προτάσεων, με ενεργό συμμετοχή των παριστάμενων θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα σε ειδικότερα σημεία του.Total
0
Shares