Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με θέμα «Το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με θέμα «Το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί ημερίδα στο Ξενοδοχείο Κιέριον, με θέμα: «Το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» που ανακοινώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η ενίσχυση του εισοδήματος, η στήριξη του κοινωνικού κράτους, η παραγωγική ανασυγκρότηση, το ισχυρό δημοκρατικό κράτος, η αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος και οι νέες πηγές χρηματοδότησης αποτελούν τη σύγχρονη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα ουσιώδη προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο τόπος, απαντούν στον πυρήνα της πολύπλευρης κρίσης, που δημιούργησε και διογκώνει η πολιτική της κυβέρνησης. Κυρίως, όμως, έρχονται να παρουσιάσουν ένα πραγματικό σχέδιο με προοπτική.

Στην ημερίδα οι εισηγητές  κ. Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ο κ. Σωκράτης Φάμελλος,  Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα αναλύσουν ιδιαίτερα τις προτάσεις του κόμματος για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, τομείς που απασχολούν έντονα και ταλαιπωρούν τον τόπο μας.

Ο διάλογος, μέσω της διατύπωσης θέσεων, προβληματισμών και προτάσεων, με ενεργό συμμετοχή των παριστάμενων θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα σε ειδικότερα σημεία του.




Total
0
Shares
Previous Article
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 01.04 έως και 05.04.2024 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 16.10 έως και 20.10.2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 31.07 έως και 04.08 Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 10.07 έως και 14.07.202 Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 09.01 έως και 13.01.2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 19 έως και 23 Δεκεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 12 έως και 16 Δεκεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 21 έως και 25 Νοεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 14 έως και 18 Νοεμβρίου - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 21 έως και 25 Νοεμβρίου

Next Article
Επίσκεψη της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας

Επίσκεψη της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”