Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερίδα του ΤΕΕ για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών – αναδιάρθρωση και εξυγίανση επιχειρήσεων στο δρόμο της ανάπτυξης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στις 11:00 το πρωί, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4 (Πλατεία Συντάγματος) (1ος όροφος), στην Αθήνα. Η εκδήλωση έρχεται σε μία επίκαιρη στιγμή, καθώς από τις 3 Αυγούστου ξεκινά η εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν, μεταξύ άλλων, οι Φώτης Κουρμούσης (Ειδικός Γραμματέας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους), Κωνσταντίνος Κόλλιας (Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας), Νικόλαος Κανελλόπουλος (Δικηγόρος και Γεν. Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ), Χαρούλα Απαλαγάκη (Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών) και εκπρόσωποι τραπεζικών ιδρυμάτων, ενώ μετά το πέρας των τοποθετήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό:

«Η εκδήλωση του ΤΕΕ για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό φιλοδοξεί να παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο αλλά κυρίως να αναδείξει τις πρακτικές πλευρές των νέων διαδικασιών, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, να επισημάνει προβλήματα και αδυναμίες και να διερευνήσει εφικτές λύσεις. Οι τεχνικές εταιρείες και οι επιχειρήσεις του τεχνικού κόσμου της χώρας έχουν κάθε συμφέρον να διερευνήσουν τις δυνατότητες που τους δίνει το νέο πλαίσιο – και μπορούν να μάθουν περισσότερα από την εκδήλωσή μας. Επίσης η συμβολή των μηχανικών στα θέματα ακινήτων που θα εντάσσονται στις νέες διαδικασίες είναι σημαντική. Το ΤΕΕ θα κάνει κάθε τι δυνατό προκειμένου να αποτελέσει η ρύθμιση των συσσωρευμένων οφειλών θρυαλλίδα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.» 

Σημ.: Το πρόγραμμα των ομιλητών θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε πατήστε εδώ




Total
0
Shares
Previous Article

Ανοιχτή επιστολή για τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Next Article

Η Δ/ση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας χαιρετίζει τη λειτουργία Α.Τ. στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα