Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Ημέρα Αλληλεγγύης” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

 

Διοργανώνεται την Τρίτη 11/12 σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας και συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας  για την συγκεντρωση  τροφίμων από το προσωπικό του νοσηλευτικού μας ιδρύματος 

 “Ημέρα Αλληλεγγύης” για την συγκέντρωση τροφίμων που θα δοθούν στο Κοινωνικού Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, τη δομή που στηρίζει άπορες οικογένειες του Δήμου διοργανώνεται την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας για το προσωπικό του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, το οποίο αναμένεται για μια ακόμα χρονιά να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.

 Μάλιστα πέρα από το Δήμο Καρδίτσας και το Νοσοκομείο  την πρωτοβουλία στηρίζει και φέτος το Μουσικό Σχολείο της πόλης με τη συμμετοχή δύο  τμημάτων μουσικών συνόλων μαθητών του σχολείου που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του Νοσοκομείου

 Ενόψει της πρωτοβουλίας αυτής δόθηκε συνέντευξη τύπου στο χώρο του Δημαρχείου με τη  συμμετοχή του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βάϊου Βαρελά, της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ευαγγελίας Διαμαντή του Δ/ντη του Μουσικού Σχολείου κ Γιώργου Λίτσιου και της εργαζόμενη του  Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου κ. Ζωή Μάστορα.

 Ο κ. Αλεξάκος τόνισε οτι είναι χρέος μιας κοινωνίας να σκέφτεται και να προσπαθεί να στηρίξει τα πιο αδύναμα τμήματά της καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, πολύ δε περισσότερο όταν βρισκόμαστε σε μια εορταστική περίοδο που το κατεξοχήν μήνυμά της είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

 Εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου κ. Βάϊο Βαρελά και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου για την ευαισθησία που επιδεικνύουν, καθώς και την Διευθυντή και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου που στηρίζουν έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία.

 Με τη σειρά του ο κ. Βαρελάς υπογράμμισε την ανάγκη η κοινωνία να στέκεται αλληλέγγυα στους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η πρωτοβουλία διοργάνωσης για 2η συνεχή χρονιά Ημέρας Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο εκφράζοντας την πεποίθησή του οτι και φέτος το προσωπικό του ιδρύματος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, ενώ ευχαρίστησε το Δήμο Καρδίτσας και το Μουσικό Σχολείο για τη συνεργασία.

 Τέλος ο κ. Λίτσιος τόνισε οτι το Μουσικό Σχολείο στο πλαίσιο της πολιτιστικής και ευρύτερα της κοινωνικής του προσφοράς και της άριστης συνεργασίας του με το Δήμο Καρδίτσας συμμετέχει με τμήματα δύο μουσικών του συνόλων, της μπαντίνας και της κλασσικής κιθάρας στην εκδήλωση.




Total
0
Shares
Previous Article

Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Γεωργίου Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Συνάντηση δημοτικής ομάδας "ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ"