Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ικανοποίηση για την ένταξη του έργου της ΔΕΥΑΚ στο “Φιλόδημο”

 

Ικανοποίηση για την ένταξη του έργου της ΔΕΥΑΚ στο “Φιλόδημο”

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Φώτης Αλεξάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το έργο βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του συστήματος ύδρευσης των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Καρδίτσας το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” με προϋπολογισμό 2,6 εκατομμυρίων ευρώ προ ΦΠΑ και 3.224.000 € με ΦΠΑ αφορά τη Δημοτική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας και την Τοπική Κοινότητα Αρτεσιανού και είναι ιδιαίτερης σημασίας για το Δήμο μας.

Η υλοποίησή του θα συμβάλει στην μείωση των διαρροών του δικτύου, στην βελτίωση της ποιότητας του νερού που θα απολαμβάνουν οι κάτοικοι των δύο Κοινοτήτων καθώς και στην επάρκειά του, ενώ με την αναμενόμενη αύξηση της πίεσης του δικτύου δεν θα απαιτείται πλέον η χρήση πιεστικών μηχανημάτων, κάτι που θα έχει και θετικό οικονομικό αντίκτυπο στα νοικοκυριά που αναγκάζονταν ως τώρα να τα χρησιμοποιούν.

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου, καθώς και τις ευχαριστίες μου προς τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την υποβολή της πρότασης.

Η συστηματική προσπάθεια για την χρηματοδότηση και υλοποίηση των σημαντικών έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο Δήμος είναι συνεχής και αποδίδει καρπούς”




Total
0
Shares
Previous Article

Νέα πρόσωπα στην πολιτική

Next Article

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 100.000 ευρώ στην ΔΕΥΑΠ Δήμου Πύλης