Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καρδίτσας: Την Παρασκευή 24/09 η ανακοίνωση αποτελεσμάτων – Εγγραφές

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στο Δημόσιο ΙΕΚ Καρδίτσας

ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καρδίτσας: Την Παρασκευή 24/09 η ανακοίνωση αποτελεσμάτων – Εγγραφές

Από το Ι.Ε.Κ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του Ο.Α.Ε.Δ ανακοινώνεται, ότι ο Πίνακας κατάταξης θα αναρτηθεί στο ΙΕΚ μας στις 24/09/2021 και θα περιέχει αναλυτικά τα μόρια, που συγκεντρώνει ο κάθε υποψήφιος από όλα τα κριτήρια. Ο συγκεκριμένος Πίνακας εμφανίζει τους επιλεγέντες & επιλαχόντες, ανά ειδικότητα με τον αριθμό πρωτοκόλλου της εγγραφής τους.

Την επομένη της λήξης των εγγραφών των επιλεγέντων ανακοινώνεται από την Διεύθυνση του ΙΕΚ ο ακριβής αριθμός των κενών θέσεων ανά τμήμα. Αυτές οι θέσεις θα συμπληρωθούν από τους επιλαχόντες.

Από 24/09/2021 έως & 28/09/2021, οι επιλεγέντες σπουδαστές θα πρέπει να καταθέσουν στο ΙΕΚ επιλογής τους ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η εγγραφή τους.

Η μη κατάθεση Αίτησης ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο ΙΕΚ, μέχρι και 28/09/2021 σημαίνει τη μη αποδοχή της επιλογής από τον υποψήφιο και την απώλεια της αρχικής επιλογής του για εγγραφή.

Εγγραφή σπουδαστών σε περισσότερα από ένα Ι.Ε.Κ ή εγγραφή και ταυτόχρονη φοίτηση σε περισσότερες από μία ειδικότητες του ίδιου Ι.Ε.Κ δεν επιτρέπεται.

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

Τις επόμενες εργάσιμες ημέρες και συγκεκριμένα από 29/09/2021 έως & 30/09/2021 οι επιλαχόντες, κατά σειρά, υποχρεούνται να δηλώσουν στη Γραμματεία του ΙΕΚ, την αποδοχή της επιλογής τους με την κατάθεση σχετικής Αίτησης Οριστικής Εγγραφής.

Πληροφορίες παρέχονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ(Τρικάλων 226) ή στα τηλέφωνα 24410-28900 και 24410-71576 ώρες 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.




Total
0
Shares
Previous Article
Ψηφιακά πλέον οι Ιατρικές Βεβαιώσεις – Διαθέσιμες στους πολίτες μέσω της εφαρμογής MyHealth

Ψηφιακά πλέον οι Ιατρικές Βεβαιώσεις – Διαθέσιμες στους πολίτες μέσω της εφαρμογής MyHealth

Next Article
kostakis georgoulas1

40ήμερο μνημόσυνο Κωνσταντίνου Γεωργούλα στον ΙΝ Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Μουζακίου

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”