ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Χειμερινό Εξάμηνο (2020-2021)

<

 Από το Ι.Ε.Κ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του Ο.Α.Ε.Δ ανακοινώνεται, ότι συνεχίζονται οι εγγραφές των νέων σπουδαστών/τριων για το Χειμερινό Εξάμηνο του Έτους Κατάρτισης 2020-2021, στο Α΄ εξάμηνο και  στις ειδικότητες:

  1. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων (Α΄ εξ )
  2. Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (Α΄ εξ)
  3. Τεχνικός Συντήρησης Έργων Ζωγραφικής (Α΄ εξ)
  4. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής (A΄ εξ)

Η φοίτηση είναι δωρεάν. 

 Δικαίωμα αίτησης έχουν οι απόφοιτοι Λυκείου, καθώς και οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ, ΕΠΑ.Λ.,  ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Σπουδών  ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως 20 -09-2020, μέσω του gov.gr  με τους κωδικούς του TAXIS στην ηλεκτρονική Διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-iek-tou-oaed

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr– Εκπαίδευση/Εγγραφή σε σχολείο/Εγγραφή σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Στόχος των ΙΕΚ-ΟΑΕΔ είναι να παρέχουν ποιοτική αρχική επαγγελματική κατάρτιση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικονομίας και να εξασφαλίζουν στους καταρτιζόμενους τα ανάλογα προσόντα μέσω της παροχής επιστημονικών και πρακτικών γνώσεων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες που θα διευκολύνουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας

Τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ εξασφαλίζουν στους αποφοίτους τους (μετά από Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης) Δίπλωμα Επιπέδου 5.

Πληροφορίες παρέχονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ(Τρικάλων 226) ή στα τηλέφωνα 24410-28900 και 24410-71576 ώρες 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες. 

Από την Διεύθυνση


Total
0
Shares
Previous Article

Πωλείται Μονοκατοικία στην Πορτή

Next Article

27 νέα Σχέδια Βελτίωσης εντάσσονται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020


Total
0
Share