Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Τεχνική Κολύμβηση της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας γράφει ιστορία

Η Τεχνική Κολύμβηση της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας γράφει ιστορία

Η Τεχνική Κολύμβηση της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας γράφει ιστορία

Εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, έκαναν οι 12 αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 28 έως 31 Ιουλίου 2022, με τη συμμετοχή 34 σωματείων και 580 αθλητών/-τριών. Τίποτα λιγότερο δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτούς, καθώς κατάφεραν να κατατάξουν την Α.Κ.Α.Κ. στην 1η θέση στην Καρδίτσα, στη 2η θέση στη Θεσσαλία και στη 17η θέση πανελληνίως, σημειώνοντας εκπληκτικούς χρόνους και επιδόσεις, κατακτώντας 34 ατομικά ρεκόρ, 22 θέσεις σε 8αδες, 3 νέα όρια κατηγορίας OPEN με συνολικά 92 βαθμούς και 2 μετάλλια, κάνοντάς μας υπερήφανους!!!

Το ιστορικά σημαντικό γεγονός είναι ότι για πρώτη φορά στο Σύλλογο, ομαδικό άθλημα έδωσε μοριοδότηση σε έναν αθλητή και μία αθλήτρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η σκυταλοδρομία 4Χ100 διπλά πέδιλα mixed αποτελούμενη από τούς: Σοφία Τσουκνίδα, Φάνη Βασιλό, Αλεξάνδρα Γερούκη, Κωνσταντίνο Καλούτσα, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και την δεύτερη θέση πανελληνίως, στην κατηγορία παίδων –κορασίδων. Η αθλήτρια Αλεξάνδρα Γερούκη και ο αθλητής Κωνσταντίνος Καλούτσας έλαβαν το πριμ για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Τεχνική Κολύμβηση της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας γράφει ιστορία

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  • Τσουκνίδας Βάιος (Άκης), κατηγορία Εφήβων: 5ος στα 100μ., 11ος  στα 50μ. και 11ος στα 200μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Ζαρκαδούλας Κωνσταντίνος, κατηγορία Εφήβων: 23ος στα 100μ., και 24ος  στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Κρανά Άννα-Μαρία, κατηγορία Νεανίδων: 8η στα 200μ., 9η στα 100μ., 10η στα 400μ. και 11η στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Καλούτσας Κωνσταντίνος, κατηγορία Παίδων: 6ος στα 50μ. και 11ος στα 100μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Γερούκη Αλεξάνδρα, κατηγορία Κορασίδων: 5η στα 50μ., 5η στα 100μ., 5η στα 200μ. και 11η  στα 400μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Βασιλός Θεοφάνης (Φάνης), κατηγορία Παίδων: Χάλκινο μετάλλιο στα 400μ., 5ος στα 200μ., 8ος στα 100μ. και 13ος στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Γερούκης Θεοφάνης (Φάνης), κατηγορία Παίδων: 8ος στα 400μ., 12ος  στα 200μ., 15ος  στα 100μ. και 18ος  στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Τσουκνίδα Σοφία, κατηγορία Κορασίδων: 8η  στα 400μ., 10η στα  50μ., 11η  στα 100μ. και 14η   στα 200μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Φιλίππου Παναγιώτα (Νάγια), κατηγορία Κορασίδων: 17η  στα 200μ.,  18η στα  400μ., 20η  στα 50μ. και 23η  στα 100μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Ταρλαντέζος Κων/νος, κατηγορία Παμπαίδων Α: 5ος στα 400μ., 6ος  στα 50μ., 6ος  στα 100μ. και 7ος  στα 200μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Χαλιαμάλιας Μάριος, κατηγορία Παμπαίδων Α: 4ος στα 50μ., 4ος  στα 100μ., 4ος  στα 200μ. και 4ος  στα 400μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Τσατσαρώνη Παναγιώτα, κατηγορία Παγκορασίδων Α: 5η  στα 50μ., 6η στα  200μ.και 7η  στα 100μ. Διπλά Πέδιλα.

Η Τεχνική Κολύμβηση της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας γράφει ιστορία

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  • Αργυρό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ100 Διπλά πέδιλα mixed Παίδων-Κορασίδων με τους Σοφία Τσουκνίδα, Φάνη Βασιλό, Αλεξάνδρα Γερούκη, Κωνσταντίνο Καλούτσα.
  • 7η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 Διπλά πέδιλα mixed. Νέων – Νεανίδων με τους Άκη Τσουκνίδα, Άννα Κρανά, Αλεξάνδρα Γερούκη, Κωνσταντίνο Ζαρκαδούλα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές-αθλήτριες της αποστολής που όντας καταπληκτικοί, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας έκαναν υπερήφανους, αλλά και στις προπονήτριες Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου, για το χρόνο, την αφοσίωση και πάνω απ’ όλα την υποστήριξη που τους προσέφεραν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και σε όλους τους γονείς της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη τους. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Δημήτριο Τσουκνίδα καθώς και τον έφορο του τμήματος της τεχνικής κολύμβησης Χρήστο Τσατσαρώνη για το δυναμικό παρόν που έδωσαν στις κερκίδες του Ποσειδωνίου, ενισχύοντας την προσπάθεια των κολυμβητών, της προπονήτριας και εν γένει της ομάδας!!!

Θέτουμε ακόμη μεγαλύτερους στόχους από τη νέα κολυμβητική χρονιά και ευχόμαστε το τμήμα να διευρυνθεί και άλλο, ώστε να εκπροσωπηθεί σε όσες περισσότερες κατηγορίες μπορεί, μιας και αυτό στον σύλλογό μας, είναι εφικτό δεδομένου του πλήθους των αθλητών και αθλητριών μας που εντάσσεται ενεργά στην μεγάλη κολυμβητική οικογένεια της ΑΚΑΚ.

Το μόνο που αρκεί είναι να αγκαλιάσουν την Τεχνική Κολύμβηση τόσο οι αθλητές- αθλήτριες, όσο και οι γονείς τους με πρότερο εφόδιο το ομαδικό αγωνιστικό πνεύμα .

Υγεία και δύναμη σε όλες και όλους.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού στις πισίνες το Σεπτέμβρη.

περισσότερες φωτο στο site της Ακαδημίας www.akak.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του «σώματος» του φράγματος Ληθαίου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του «σώματος» του φράγματος Ληθαίου

Next Article
Ο Τζέιμς Μπέιτμον νέα προσθήκη στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ!!!

Ο Τζέιμς Μπέιτμον νέα προσθήκη στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ!!!

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”