Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Σκαρβέλη το πρώτο χρυσό της ημέρας

skarveli
Η Σταματία Σκαρβέλη κατάφερε να πάρει το πρώτο χρυσό της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου, επικρατώντας στην σφυροβολία με βολή 69.83.

Το απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ξεκίνησε με το αγώνισμα της σφυροβολίας το οποίο έγινε στο προπονητήριο του Λαδόπουλου.

Η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων) έφτασε στις τρεις νίκες στη διοργάνωση, αφού έστειλε τη σφύρα στα 69,83μ. επίδοση, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και της δίνει επιπλέον σιγουριά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία είναι ήδη σε τροχιά πρόκρισης.

Η Σκαρβέλη είχε ακόμη μία μεγάλη βολή στα 68,58 μ. δείχνει της σταθερότητας και της σιγουριάς που έχει τη φετινή σεζόν. Η αθλήτρια είναι εδώ και ένα μήνα στην Ελλάδα και θα παραμείνει μέχρι και τον Αύγουστο, προκειμένου να γυμναστεί με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και να συμμετάσχει και στους υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας. Πολύ καλή ήταν η παρουσία και της Ηλιάνας Κοροσίδου που σε κάθε της αγώνα φροντίζει να παρουσιάζει εξαιρετική βελτίωση και να επιστρέφει σε επιδόσεις που θα της δώσουν το δικαίωμα να συμμετάσχει σε μελλοντικές διοργανώσεις. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σταυρούλα Κοσμίδου (Αίολος Μακεδονίας) με 60,65 μέτρα.

gazzetta.gr




Total
0
Shares
Previous Article
kairos

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα 7/6, που θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Next Article
self test foto

Self test: Τι ισχύει από αύριο Δευτέρα για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…