Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Πύλη υποδέχτηκε την Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος

kara agiou Bisariwna

Η Πύλη υποδέχτηκε την Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα οι Πολιτικές & οι Εκκλησιαστικές αρχές του τόπου, καθώς και πλήθος πιστών, υποδέχτηκαν την Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος στην πλατεία του δημαρχείου στην Πύλη. Ακολούθησε η πομπή προς τον εορτάζοντα Ιερό Ναό τουΑγίου Βησσαρίωνος, όπου και τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Υψώματος του Αγίου, παρουσία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα.

Τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό τέλεσε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, συνεπικουρούμενος από μοναχούς της Ι. Μ. Δουσίκου και ιερείς της ευρύτερης περιοχής.

Πέραν του Δημάρχου Πύλης παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Α.Τ. Πύλης Παπαδογιάννης Χρήστος, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης Καραχάλιος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Πύλης Κανέλας Βασίλειος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Total
0
Shares
Previous Article
Ποιοι προτείνονται για αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι σύμβουλοι - Νέα γέφυρα στο ποταμό Καριτσιώτη στο οδικό κύκλωμα Λίμνης Πλαστήρα - Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Θεσσαλίας για το ενδιαφέρον αναδοχής βρέφους που φιλοξενείται στο Γ.Ν. Βόλου 

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας - Είδη καθαριότητας και ξηρά τροφή οι κύριες ανάγκες

Next Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη Προέδρου στις 17 Σεπτεμβρίου 2023