Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Πύλη τίμησε τους ήρωες του ’40

 Με λαμπρότητα και ξεχωριστή επισημότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος του ΟΧΙ 1940 στην Πύλη

 Επιβλητική ήταν η παρέλαση της Μαθητιώσας Νεολαίας μπροστά στην Εξέδρα των Επισήμων

Με τις καμπάνες να ηχούν χαρμόσυνα το πρωί της 28ης Οκτωβρίου άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ στην  Πύλη, αρχικά   με την  δοξολογία που  τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης παρουσία αρκετών πιστών.  Παρευρέθηκαν ο  Δήμαρχος  Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης  κ. Μαρίνα Πανάγου, τον Διοικητή του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, τον Προϊστάμενο  του   Πυροσβεστικού  Κλιμακίου Πύλης   κ. Ιωάννη  Τατσίνα (Πυραγό), τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστο Νάκο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ,. Άρη Τζάνη, τους δημοτικούς Συμβούλους, κ. Λαμπρινή Οικονόμου, κ. Αθανάσιο Κωστάκη, κ. Αθανάσιο Γιαννοτάκη, τον κ. Ηλία Λαμπρογιώργο, τον κ. Αθανάσιο Κιάφα, κ. Κων/νο Κρούπη, ο Π.Σ. κ. Χρήστος Γακόπουλος  εκπρόσωπος  της Περιφέρειας  Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος των   Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων κ. Κων/νος Βήτας, ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης, ο Πρόεδρος του Κ. Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Λαμπρογιώργος   και οι Διευθυντές όλων των Σχολείων της Πύλης.

Ακολούθησε η Επιμνημόσυνος Δέηση στο Μνημείο των Ηρώων στον χώρο του ΕΠΑΛ Πύλης, η κατάθεση Στεφάνων από τις Πολιτικές  και  Στρατιωτικές Αρχές του Τόπου και των Φορέων της Πύλης, η τήρηση ενός λεπτού σιγής, και η Ανάκρουση του Εθνικού  Ύμνου.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης παρέλαση της Μαθητιώσας Νεολαίας  επί της Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας, μπροστά από την Εξέδρα των Επισήμων παρουσία αρκετού  κόσμου, παρά το ψιλόβροχο.

epeteios oxi Pili 5

epeteios oxi Pili 3

epeteios oxi Pili 4

epeteios oxi Pili 6 1

 

epeteios oxi Pili 2

epeteios oxi Pili 1

epeteios oxi Pyli 7

epeteios oxi Pyli 8

epeteios oxi Pyli 9

epeteios oxi Pyli 10

 




Total
0
Shares
Previous Article

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου: Απάντηση στα παπαγαλάκια του κ. Κωτσού

Next Article

Δυνατή παρουσία του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων