Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων ευχαριστεί τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του  Μύλου των Ξωτικών!

Στα όμορφα και γιορτινά Τρίκαλα, στα Μετέωρα και στα ορεινά του νομού μας, η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κατά το εορταστικό τριήμερο 25-27 Δεκεμβρίου. Οι φίλοι των Ξωτικών αποδέχθηκαν την πρόσκληση, τίμησαν τον Μύλο και απόλαυσαν τα πιο μαγικά Χριστούγεννα!

Το χαμόγελο και η χαρά, η αγάπη και η ελπίδα, συνεχίζουν να προσφέρονται απλόχερα στην πιο μεγάλη διοργάνωση της Ελλάδας.

Με ανοιχτό οδικό δίκτυο, χωρίς προβλήματα και με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, ο Μύλος των Ξωτικών είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει τους νέους φίλους του!

Έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες από τον Δήμο, προκειμένου  όλα να κυλήσουν ομαλά για τους χιλιάδες επισκέπτες, σε όμορφο περιβάλλον και με γιορτινή διάθεση!

Καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, η γιορτινή ατμόσφαιρα και το κλίμα των ημερών, προσφέρουν στιγμές χαράς για μικρούς και μεγάλους!

Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας και κρατήσεων, η νεράιδα Σταρένια περιμένει τους φίλους της για ξενάγηση στα μυστικά του αλευρόΜυλου.

Τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 3 Ιανουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της μεγάλης γιορτής.

Στα πιο μαγικά Χριστούγεννα, στα όμορφα Τρίκαλα, η καρδιά της Ελλάδας χτυπά προσφέροντας ονειρικές γιορτές και χαρά!

Σας περιμένουμε!

trikala-ompreles

Από το γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Κοπή Βασιλόπιτας στον Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πευκοφύτου

Next Article

Βραβεύτηκαν από το Δήμο Πύλης οι επιτυχόντες μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση