Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών στο Βόλο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Βόλο

Μία ακόμη αθλητική διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου θα λάβει χώρα στο Βόλο. Πρόκειται για το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις 23 Αυγούστου.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στα κολυμβητήρια του Βόλου, όπου θα φιλοξενηθούν οι καλύτερες ομάδες υδατοσφαίρισης από 16 χώρες της υφηλίου, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής μας ομάδας.

Για μία εβδομάδα η Μαγνησία και η Θεσσαλία θα βρεθούν στο παγκόσμιο επίκεντρο της υδατοσφαίρισης προσελκύοντας το ενδιαφέρον φίλων του ναυταθλητισμού απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Ydatosfairisi mouzakinews

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: “παρά την βαθιά κρίση που βιώνει η χώρα μας και την ειδική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με το δήμο Βόλου, συνεχίζει να φέρνει, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην περιοχή, διοργανώσεις που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας και αποδεικνύουν διαρκώς πως η Θεσσαλία αποτελεί μία κατ’ εξοχήν αθλητική Περιφέρεια με εξέχουσα θέση στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδας αλλά και της υφηλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διεξαχθεί στο Βόλο μία ακόμη παγκοσμίου εμβέλειας αθλητική διοργάνωση, το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών, από τις 17 έως και τις 23 Αυγούστου. Μία διοργάνωση που θα φέρει στη Θεσσαλία την παγκόσμια ελίτ του αθλήματος σε επίπεδο νέων γυναικών, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει σημαντικά την τοπική οικονομία αφού πέραν των αθλητών, συνοδοί και πολλοί φίλαθλοι απ’ όλο τον πλανήτη θα έρθουν στο Βόλο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα καταβάλει όπως πάντα τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε η άψογη διοργάνωση των αγώνων να μετατρέψει όλους αυτούς τους επισκέπτες σε πρέσβεις των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας σε όλο τον κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο για την εξαιρετικά γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε, καθώς και το δήμο Βόλου με τον οποίο εργαζόμαστε από κοινού για την επιτυχία της διοργάνωσης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος των Θεσσαλών.”
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων

Επόμενο άρθρο

Δυο μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) στην υψηλότερη κορυφή της Δυτικής Ευρώπης!