Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην τουριστική έκθεση BOOT 2023 στη Γερμανία

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην τουριστική έκθεση BOOT 2023 στη Γερμανία

Με το μεγαλύτερο δίκτυο επισκέψιμων Υποθαλάσσιων Μουσείων στη χώρα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην τουριστική έκθεση BOOT 2023 στη Γερμανία

Το μεγαλύτερο δίκτυο επισκέψιμων Υποθαλασσίων Μουσείων στην Ελλάδα προβάλλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην κορυφαία έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στην Ευρώπη BOOT 2023, στο  Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στο Ηall Diving, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 20 τ.μ. όπου φιλοξενούνται επαγγελματίες από επιχειρήσεις καταδύσεων, εκπαιδευτές καταδύσεων, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σκαφών από τη Μαγνησία και επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού από τη Μαγνησία και τις Σποράδες. Στην έκθεση συμμετέχει επίσης αντιπροσωπεία του Δήμου Αλοννήσου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πέτρο Βαφίνη και ο Δήμος Σκιάθου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Διαμαντή Μαθηνό και υπηρεσιακά στελέχη.

Επικεφαλής της  αποστολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού Γιάννης Μπουτίνας. Συμμετέχει επίσης το υπηρεσιακό στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Μαγνησίας κ. Παπαθεοδώρου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην τουριστική έκθεση BOOT 2023 στη Γερμανία

Στην ΒΟΟΤ 2023, Περιφέρεια Θεσσαλίας  έχει προγραμματίσει τρεις θεματικές παρουσιάσεις για το ευρύ κοινό και τουριστικούς πράκτορες:

Την Κυριακή 22/1 στο Hall Destinations σε παρουσίαση στη γερμανική γλώσσα, ο κ. Μπουτίνας παρουσίασε τους προορισμούς της Θεσσαλίας, τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και τις  συνδυαστικές δυνατότητες που προσφέρουν στον επισκέπτη.

Τη Δευτέρα 23/1, στο Hall Diving πραγματοποιήθηκε δεύτερη παρουσίαση σε ειδικό κοινό και φίλους των καταδύσεων από τον κ. Μπουτίνα, τον εκπαιδευτή καταδύσεων και εκπρόσωπο του καταδυτικού κέντρου Σκοπέλου Αναστάσιο Κτίστη και τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη .

Την Πέμπτη 26/1 στο Hall Destinations, παρουσιάζεται ο «Παρθενώνας των ναυαγίων», το αρχαιότερο επισκέψιμο υποθαλάσσιο μουσείο στον κόσμο, στην Περιστέρα της Αλοννήσου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην τουριστική έκθεση BOOT 2023 στη Γερμανία

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών αλλά και εκπροσώπων διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, που ζήτησαν συνέντευξη από τον Αντιπεριφερειάρχη.

Η παρουσία της Περιφέρειας στην BOOT Dusseldorf, το διάστημα 21-29 Ιανουαρίου, σηματοδοτεί την έναρξη του προγράμματος  τουριστικής προβολής που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το 2023 και το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή σε 11 εκθέσεις του εξωτερικού για το α΄τρίμηνο, με στοχευμένη παρουσία ανάλογα με την ταυτότητα της κάθε έκθεσης.
Total
0
Shares
Previous Article
sde ekav Karditsa protes voithies slide

Ενημερωτικό σεμινάριο σε θέματα ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ από το ΕΚΑΒ στο ΣΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Next Article
Δωρεάν rapid tests στο Μουζάκι

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου την Παρασκευή 27/01/2023