Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκσυγχρονίζει το αρδευτικό δίκτυο των ΤΟΕΒ της ΠΕ Τρικάλων

agorastos mixalakis

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκσυγχρονίζει το αρδευτικό δίκτυο των ΤΟΕΒ της Περιφερειακής Εντότητας Τρικάλων 

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Συντήρηση αρδευτικών δικτύων, επισκευή αντικατάσταση πινάκων, αναλυτικών συγκροτημάτων, ανορύξεις γεωτρήσεων αρμοδιότητας ΤΟΕΒ Π.Ε. Τρικάλων», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αφορά στην εγκατάσταση συστημάτων ρυθμιστών στροφών ηλεκτροκινητήρα (Inverter) καθώς και σε εργασίες συντήρησης, εκσυγχρονισμού και βελτιστοποίησης λειτουργίας των αντλιοστασίων άρδευσης και των αντίστοιχων αρδευτικών δικτύων των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

«Πρόκειται για ένα έργο ουσίας με το οποίο στηρίζουμε στην  πράξη τον πρωτογενή τομέα. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες δρομολογούμε ένα έργο ζωής και παραγωγής που οδηγεί στην μικρότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος και σε εξοικονόμηση νερού, στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος και της ορθολογικής διαχείρισης των φυσικών πόρων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Στηρίζουμε την παραγωγή, στηρίζουμε τη χώρα,  στηρίζουμε θέσεις εργασίας. Στηρίζουμε την ζωή στην ύπαιθρο» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.




Total
0
Shares
Previous Article
vasilis tsiakos

Στην τελική ευθεία κατασκευής η ολοκλήρωση του Περιφερειακού και η ανάπλαση της Χαρίτου

Next Article
fanari dromos drone

Δήμος Μουζακίου: Προκήρυξη για την κατασκευή οδού προς κάστρο Φαναρίου

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”