Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η πάλη και πάλι φιλοξενήθηκε με επιτυχία στα Τρίκαλα

panellinio prwtathlima palis Trikala andrwn ginaikwn 1

Η πάλη και πάλι φιλοξενήθηκε με επιτυχία στα Τρίκαλα

Με 420 αθλητές και αθλήτριες ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών. Το διήμερο 13 και 14 Μαΐου 2023 το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο φιλοξένησε μια ακόμη πανελλήνιου επιπέδου συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, του Δήμου Τρικκαίων και της ΠΕ Τρικάλων.

Στον χαιρετισμό του, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου κηρύττοντας την έναρξη των αγώνων, ευχαρίστησε τους/τις συμμετέχοντες/ουσες, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη παράδοση για το άθλημα της πάλης στα Τρίκαλα.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ κ. Στέργιος Λεωνάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και η υπ. βουλεύτρια Χαρά Ξάνθη. Παρόντες, επίσης, στην έναρξη των αγώνων, από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Τάκης Παζαΐτης, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη και η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Γεωργία Κοτρώνη.

Ο παλαίμαχος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος (και ως πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής), ο Σπύρος Αβράμης, οι επίσης ολυμπιονίκες Αρτιόμ Κουρεγκιάν, Ιορδάνης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Αρκουδέας, παλαίμαχοι, προπονητές/τριες, αθλητές/τρεις μετείχαν σε μια ακόμη γιορτή της πάλης στα Τρίκαλα, την πόλη που ανέδειξε πλήθος αθλητών. Εξάλλου παρέστη και ο πρ. πρόεδρος του τρικαλινού σωματείου  κ. Γ. Μπαλοδήμος, με τις επιτυχίες στις αρχές του 2000, αλλά και πολλά στελέχη των τρικαλινών συλλόγων. Στην ελληνορωμαϊκή πάλη, στην ελευθέρα και στη γυναικεία πάλη οι αγώνες κράτησαν το ενδιαφέρον όλο το διήμερο, αποσπώντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό των  θεατών.

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Δημήτρη Σάββα, εκ των ιστοριών στελεχών της πόλης πανελληνίως, αθλητής, προπονητής και στην Εθνική Ομάδα, αλλά και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Για τον λόγο αυτόν, απονεμήθηκαν πλακέτες στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αποστράτων πυροσβεστικού Σώματος και στον τρικαλινό παλαίμαχο πρωταθλητή της πάλης, απόστρατο πυροσβέστη, κ. Αποστόλη Μεσιακάρη.

Πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν, στην ελληνορωμαϊκή ο ΠΑΟΚ, στην ελευθέρα η Τραπεζούντα και στην πάλη γυναικών ο Άτλας Καλλιθέας.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article
doseis rithmiseis plirwmes

Δήμος Καρδίτσας: Δυνατότητα ρύθμισης και εξόφλησης οφειλών σε δόσεις

Next Article
karditsa ergastiri kinitikotitas

Με επιτυχία το 3ο θεματικό ζωντανό εργαστήρι για την  Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα