Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η παιδιατρική κλινική του Γ. Ν. Καρδίτσας θα λειτουργεί μόνο πρωινές ώρες

nosokomeio karditsa

Η παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας λόγω έλλειψης Ιατρικού  προσωπικού από 23/8/2019 έως και 31/8/2019  θα λειτουργεί μόνο κατά το πρωινό ωράριο ενώ σταματά να ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Αυτό σημαίνει πως από την Παρασκευή 23/08/2019 τόσο  τα περιστατικά που νοσηλεύονται όσο και όποια περιστατικά είναι για εισαγωγή στην Παιδιατρική  κλινική ,θα διακομίζονται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείο των Τρικάλων. Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι  την ταλαιπωρία και τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν.

 Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας επικοινώνησε και ενημερώθηκε για την κατάσταση με όλους όσους εμπλέκονται στην απόφαση αυτή,  και ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ την παρέμβαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, για την εξεύρεση άμεσης λύσης.

Θεωρούμε  απαράδεκτο να μην εφημερεύει η παιδιατρική κλινική  κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, και για μια ακόμη φορά, ζητάμε  αφ’ ενός μεν να επισπεφθούν οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την κάλυψη δυο θέσεων μόνιμων  Παιδιάτρων, και αφετέρου την άμεση κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό προσωπικό χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο, για να μπορεί η παιδιατρική κλινική μας να παραμείνει σε λειτουργία όλο το 24ωρο.

 Η έλλειψη των ιατρών, οι αγκυλώσεις στη διαχείριση των  διαδικασιών αναπλήρωσης των κενών θέσεων, η εξάντληση του ιατρικού προσωπικού δημιουργεί ένα μίγμα που σε καμία περίπτωση δεν κάνει το νοσοκομείο μας ικανό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο ζητάμε την άμεση παρέμβαση της πολιτείας. Χρειαζόμαστε ΜΟΝΙΜΟΥΣ Γιατρούς τόσους όσους χρειάζονται, για  να μπορούν να λειτουργήσουν εύρυθμα οι κλινικές μας. Τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας από συναδέλφους ιατρούς δεν λύνουν προβλήματα το αντίθετο μάλιστα δημιουργούν.

Ο Ιατρικός σύλλογος Καρδίτσας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και επαγρύπνηση με όλους τους φορείς απαιτώντας αν μη τι άλλο την εξασφάλιση των κατάλληλων δομών υγείας και της ιατρικής κάλυψης του νομού μας, έχοντας πάντα σαν γνώμονα την διασφάλιση όλων εκείνων των κατάλληλων συνθηκών εργασίας για τους συναδέλφους ιατρούς ούτως ώστε να μπορούν ανεπηρέαστοι να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες.

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΉ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ !!!

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ !!!!

Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΉΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ  Ι.Σ.Κ.

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΠΑΝΙΑΣ         ΘΩΜΑΣ  ΣΙΜΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article
korivos

Στο Μουζάκι και πάλι o Κολοσσός για την προετοιμασία του

Next Article
open mall trikala

Μετά την ανάπλαση της λαϊκής, προχωρά το Open Mall στα Τρίκαλα