Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ομάδα δρόμου της IPA Καρδίτσας στον 13ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου

 

Με τρείς μαραθωνοδρόμους μέλη μας, συμμετείχε η ομάδα δρόμου της ΙΡΑ Καρδίτσας στον 13ο διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου. Τιμώντας τη φανέλα με το έμβλημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, οι δρομείς μας κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχημένα την συμμετοχή τους τερματίζοντας στην διαδρομή των 42 χλμ.

Οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε τέτοιους αγώνες προετοιμάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θα πρέπει να βρεθούν στην καλύτερη κατάσταση την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας  τους τραυματισμούς που φέρνει η έντονη σωματική καταπόνηση. Ο τερματισμός σε έναν τέτοιο αγώνα αποτελεί ένα προσωπικό άθλο για κάθε αθλητή και σίγουρα αποδεικνύει το άριστο επίπεδο φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.  Για τους δρομείς μας ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε ένα μαραθώνιο δρόμο, παρόλα αυτά απόλαυσαν την διαδρομή και άφησαν υποσχέσεις για πολύ καλές επιδόσεις στο μέλλον.

Για την τοπική μας διοίκηση συμμετείχαν οι : Δήμητρα Φωλίνα, Θανάσης Μπαλατσούκας και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Γούσιας, τους οποίους συγχαίρουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’ 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ζαρχανής
Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Γούσιας



Total
0
Shares
Previous Article

Η IPA Τρικάλων στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών

Next Article

Ολοκληρώθηκε το Διακλιμακιακό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στο Μουζάκι (φωτο)