Η Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας αποχώρησε από φιλικό λόγω ρατσιστικού επεισοδίου

torunarigha1

Η Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας αποχώρησε λίγο πριν απ’ τη λήξη του φιλικού με την Ονδούρα, με τον Τορουναριγκά να καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση.

Η Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Ονδούρα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 1-1, η ομάδα του Στέφαν Κούντζ αποφάσισε να αποχωρήσει απ’ τον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά απ’ το φινάλε. Ο λόγος είναι καταγγελία για ρατσιστική λεκτική επίθεση από παίκτη της Ονδούρας στον Τορουναριγκά.

“Το παιχνίδι σταμάτησε πέντε λεπτά πριν απ’ το φινάλε, ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο Τορουναριγκά δέχθηκε ρατσιστική επίθεση. Η γερμανική ομάδα αποχώρησε συντεταγμένα” ανέφερε το σύντομο tweet της εθνικής Γερμανίας, ενώ το γεγονός επιβεβαιώθηκε και απ’ την DFB.

“Αποφασίσαμε να φύγουμε γιατί ήταν ενάντια στις αρχές μας. Ολόκληρη η ομάδα της Ονδούρας απολογήθηκε και το θέμα θεωρείται λήξαν από εμάς και απ’ τον Τζόρνταν” ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κουντζ. Τον Φεβρουάριο της περασμένης χρονιάς ο αμυντικός της Χέρτα είχε δεχθεί παρόμοια επίθεση από οπαδούς της Σάλκε.

sport24.gr
Total
6
Shares
Previous Article
dimitris papadimitriou1

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να κάνουμε κάτι καλύτερο!

Next Article
messi1

Η FIFA δοκιμάζει 30λεπτα ημίχρονα, συνεχείς διακοπές χρόνου και απεριόριστες αλλαγές


Total
6
Share