Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και ο Φάνης Στάθης ξανά διοίκηση στο Δήμο Μουζακίου με μεγάλη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!!!

Fanis Stathis Mouzaki 2023 a

Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και ο Φάνης Στάθης ξανά διοίκηση στο Δήμο Μουζακίου με μεγάλη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!!!

Mε μια ανεπανάληπτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στο Μουζάκι, εν μέσω μάλιστα βροχόπτωσης, ο Συνδυασμός «Νέα Πορεία» του Δημάρχου Δ. Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιου Φάνη Στάθη, ολοκλήρωσε τον προεκλογικό αγώνα του και κατέδειξε πως το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου θα είναι ο μεγάλος νικητής στις κάλπες και ξανά Διοίκηση στο Δήμο.

Όπως επισήμανε άλλωστε και στην κεντρική ομιλία του ο Δήμαρχος, «Συνεχίζουμε όλοι μαζί το δημιουργικό έργο της προηγούμενης τετραετίας με νέες δυνάμεις, επουλώνοντας όσο μπορούμε ποιο γρήγορα τις «πληγές» των θεομηνιών που έπληξαν την περιοχή μας. Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους πλημμυροπαθείς συνδημότες μας όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Θα τους βοηθήσουμε να ανακάμψουν και να επανέλθει γρήγορα η ζωή τους στην κανονικότητα. Παράλληλα, θα εφαρμόσουμε το ανανεωμένο και στοχευμένο πρόγραμμά μας σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό ο Δήμος Μουζακίου να μετατραπεί σε πρότυπο λειτουργίας και ανάπτυξης. Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, αξίζουμε και μπορούμε να κάνουμε πράξη το άλμα προόδου και ευημερίας που όλοι επιθυμούμε».

Η εκδήλωση έγινε έξω από το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού, με την κεντρική οδό Αντ. Βασιλείου να έχει κατακλυστεί από κόσμο παρά τις κακές καιρικές συνθήκες.

Μόλις ο κ. Στάθης ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το πλήθος, που χειροκροτούσε δυνατά και παρατεταμένα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο από την καρδιά του και υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει τη μεγάλη αγάπη του με ακόμη περισσότερα έργα στη νέα, πενταετή πλέον δημοτική θητεία.

Στη συνέχεια παρουσίασε βασικές παραμέτρους του έργου που έγινε στο Δήμο την τελευταία τετραετία, βελτιώνοντας την εικόνα του εντυπωσιακά, ενώ μίλησε και για το πρόγραμμα του μέλλοντος.

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Ο κ. Στάθης τόνισε με έμφαση πως στη Διοίκησή του έτυχαν απανωτές κρίσεις (πανδημία, ενεργειακό, φαινόμενα Ιανού, Ντάνιελ κ.α.) αλλά εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι όχι μόνο τα κατάφερε άριστα στα δύσκολα και βοήθησε την κοινωνία και την τοπική οικονομία να ορθοποδήσει, αλλά επέτυχε τη δρομολόγηση και εκτέλεση βασικών έργων και παρεμβάσεων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!

Ενδεικτικά, ο Δήμαρχος ανέφερε την υλοποίηση έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και αγροτικής οδοποιίας, αρδευτικές γεωτρήσεις, την κατασκευή νέων σύγχρονων παιδικών χαρών, την επίτευξη κομβικών αποκαταστάσεων όπως ο νέος περιφερειακός και το νέο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, οι γέφυρες Μπαλάνου – Καραϊσκάκη – Αργύρη, τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων, την προώθηση της υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου στο Δήμο (13 εκατ. ευρώ), την αντικατάσταση στεγών σε όλα τα σχολεία και τις ενεργειακές αναβαθμίσεις τους, τα έργα ΣΑΤΑ (μεταξύ αυτών πλακόστρωτα, πεζοδρόμια, κοινόχρηστοι χώροι, πλατείες, υποδομές και τεχνικά στις Τοπικές Κοινότητες κ.α.), τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων, την εκπόνηση δεκάδων μελετών για έργα ποιότητας ζωής, στήριξης ευπαθών ομάδων, «πράσινης μετάβασης», ψηφιακού μετασχηματισμού, περιβαλλοντικά, την εφαρμογή ποικίλων δράσεων προαγωγής του πολιτισμού και του αθλητισμού, για την εκπαίδευση, την υποστήριξη των πλημμυροπαθών σε συνεργασία με την Εκκλησία, εθελοντές και οργανώσεις.

«Βέβαια – πρόσθεσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος – υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν και θα γίνουν μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας προς τη «Νέα πορεία» στις κάλπες .

Αναφερόμενος στις ενέργειες της επόμενης μέρας των δημοτικών εκλογών, ο κ. Στάθης τόνισε πως «ο συνδυασμός μας έχει ολοκληρωμένο, συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα έργων και δράσεων για την επόμενη πενταετία. Ωστόσο, – τόνισε – προτεραιότητα έχουν οι πλημμυροπαθείς συνδημότες μας που μέσα σε μια νύχτα έχασαν σπίτια, περιουσίες, χωράφια, δουλειές, τα πάντα».

Ο κ. Στάθης για μια ακόμη φορά δεσμεύτηκε δημόσια πως, «αμέσως μετά τις εκλογές, εφόσον ανανεωθεί η εντολή διοίκησης από τους δημότες προς τη «Νέα Πορεία»,  θα πάρουμε άμεσα γενναία μέτρα ανακούφισης των πληγέντων κάποια από τα οποία ήδη ανακοινώθηκαν. Επιπλέον, θα προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες διεκδίκησης έκτακτων χρηματοδοτήσεων από τα αρμόδια Υπουργεία για τις αναγκαίες αποκαταστάσεις, για τη γρήγορη καταβολή των αποζημιώσεων και της κρατικής αρωγής και για την εκτέλεση επιτέλους απολύτως απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων. Ήδη καταθέσαμε τα πρώτα οικονομικά αιτήματα ύψους 1,7 εκατ. ευρώ, για παρεμβάσεις, μίσθωση μηχανημάτων, εξοπλισμό, επείγουσες εργασίες και ενέργειες για τους πληγέντες». Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος και εκ νέου Υποψήφιος, έβαλε στο «κάδρο» των άμεσων διεκδικήσεων και την περιφέρεια Θεσσαλίας που έχει την αρμοδιότητα των ποταμών.

ΠΟΛΕΜΟΣ «ΛΑΣΠΗΣ»

Ο κ. Στάθης έκανε αναφορά και για «πόλεμο λάσπης που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα κυρίως στο διαδίκτυο από πολιτικούς αντιπάλους του», μιας και όπως είπε: «δεν έχουν κανένα πολιτικό επιχείρημα ούτε σχέδιο διοίκησης σε αντίθεση με τη «Νέα Πορεία» που έχει αποδείξει κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία τις άριστες επιχειρησιακές ικανότητές της και ήδη δημοσιοποίησε το πρόγραμμά της που είναι συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο».

«Θέλουν να διοικήσουν το Δήμο μα δεν έχουν κάνει ποτέ κάποια δημόσια τοποθέτηση, ούτε ένα αίτημα για ζητήματα των δημοτών και του Δήμου μας. Μια μέρα πριν τις εκλογές τους λέμε μονό τούτο… Για τους τόνους λάσπης που ρίχνουν στη Δημοτική Διοίκησή μας, το βράδυ της Κυριακής θα λάβουν ηχηρή απάντηση από τους δημότες, από όλους εσάς! Το χρονοντούλαπο της ιστορίας θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του και θα τους τοποθετήσει στο ράφι της βαθιάς λήθης» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Στάθης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «η Διοίκηση του Δήμου έχει ανάγκη από ανθρώπους σοβαρούς, έντιμους, υπευθύνους, εργατικούς. «Εμείς – πρόσθεσε – κρατήσαμε στα δύσκολα το Δήμο όρθιο και τον θέσαμε σε τροχιά ανάπτυξης. Εμπιστευτείτε μας ξανά και εμείς θα σας επιστρέψουμε τη στήριξή σας στο πολλαπλάσιο. Εγγυόμαστε πως ο Δήμος Μουζακίου θα πραγματοποιήσει ασφαλή Νέα Πορεία προς το Αύριο, διότι ο Συνδυασμός μας αποτελείται από άξια, έμπειρα, με σημαντικές γνώσεις και ικανότητες στελέχη. Το Αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Η Νίκη την Κυριακή θα είναι δική μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί»!!!

«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Total
0
Shares
Previous Article
Maravas Pyli dimarxos ekloges 2023

Κώστας Μαράβας «η Πύλη έχει Δήμαρχο»

Next Article
Dimos Argitheas Antreas Stergiou 2023 1

ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή: Εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη η παρουσία του κόσμου στην τελευταία ομιλία του υπ. Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου

Related Posts