Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στηρίζει το κύτταρο της κοινωνίας μας, την οικογένεια

nea elpida logo

 

Την Κυριακή το βράδυ 17 Φεβρουαρίου 2019 και στο κοσμικό κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι, ο σύλλογος πολυτέκνων του Δήμου Μουζακίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πίτας του.

Παραβρέθηκαν περισσότερες από 70 οικογένειες και μεταξύ των άλλων παρέστησαν: ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Αθανάσιος Καρύδας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Επαμεινώνδας Γκινής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μουζακίου κ. Πούπης Νικόλαος και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Μηνίτσιος.

Στην αρχή της εκδήλωσης και αφού ευλογήθηκε η πίτα, βραβεύθηκαν όλα τα παιδιά των πολυτέκνων που πέτυχαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ Αναστάσιος Τόλος, καθηγητής του Γυμνασίου Μουζακίου, τόνισε τη δραματική μείωση του πληθυσμού που παρατηρείτε τα τελευταία χρόνια της κρίσης και τις δραματικές διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο της μείωσης των πολύτεκνων οικογενειών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Αθανάσιος Καρύδας προσέφερε στο Σύλλογο τέσσερις θερμοπομπούς Νορβηγίας για να δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που τους έχουν ανάγκη και κατά την έξοδο από το κέντρο μετά το πέρας της εκδήλωσης με δωρεά επίσης του κ. Καρύδα όλες οι οικογένειες παρέλαβαν συσκευασίες με κρέατα και φρούτα.

Με την κίνηση αυτή ο κ. Καρύδας θέλησε να δώσει το μήνυμα της ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ που έρχεται για το Δήμο Μουζακίου όσον αφορά τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας και ιδιαίτερα της πολύτεκνης που θα τυγχάνει ιδιαίτερης μέριμνας.

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ – Γραφείο Τύπου

 




Total
0
Shares
Previous Article
nea elpida logo

Η «ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ» στηρίζει το «Σπίτι της Αγάπης»

Next Article
9f6e43ab41b8da903c9ae67dad470553

Hμερίδες για νέα ΚΑΠ, χρηματοδοτικά εργαλεία αγροτών και Ενεργειακές Κοινότητες