Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθούν την Αργιθεα να δεσμευτούν για αναγκαία έργα !

Ελεγκτικό Συνέδριο: Τελικά υπάρχουν σοβαρά θεσμικά αντίβαρα!!! - Όταν η ΤΑ μεταλλάσσεται σε ...κομματικό βραχίονα και σε διοίκηση εκ των άνω: η Αποκέντρωση τετέλεσται! - Δημήτρης Παπακώστας

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθούν την Αργιθέα να δεσμευτούν για αναγκαία έργα !

Με αφορμή δελτίο τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ Μητσοτάκη στις 18-10-22 στο Ανθηρό Αργιθέας – για πρώτη φορά στην έδρα ορεινού ΟΤΑ – οφείλουμε να σημειώσουμε :

1. Αντί για μηδενισμό και σχολιασμό περί ”ανώφελου”ταξιδιού  η αξιωματική αντιπολίτευση και οι οργανώσεις του κόμματος καλύτερα θα ήταν να αντιτάξουν θετικό αντίλογο με βάση τις ανάγκες του ορεινού τόπου μας .

2. Στην επίσκεψη του πρωθυπουργού άριστο θα ήταν να προγραμματιστεί επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ  Αλέξη Τσίπρα , επι τόπου για να δει ιδίοις ομμασι την διαχρονική υστέρηση της δυσπρόσιτης απόμακρης πατρίδας μας , την ταλαιπωρία των μικρών μαθητών σε σχολικούς χωματόδρομους που η αδιαφορία του Κ Αγοραστού – γαλάζιος περιφερειάρχης επι 3 θητείες -και Υπουργών ΝΔ .

Τα βάσανα των βιοπαλαιστών κτηνοτρόφων , των δημοτών .

3. Να ακούσουμε θέσεις για Φραγμα Συκιάς – που είχε επισκεφθεί ο τότε Αντιπρόεδρος Γ Δραγασάκης / οκτ 2017 χωρίς κανένα νεωτερο ή εξέλιξη και έχει εκτελεστεί σε 75% .

^ Για Οδική Σήραγγα Τυμπάνου άξονα Καρδίτσα -Αρτα , για άσφαλτο σε Ρογκια , σε Αργυρι , σε οδό 9 και στέγαστρο Μ Σκάλα Ανθηρου .

4. Για νέο φραγμα Λιμνοκοιλαδας Αχελωου όπου η συντριπτική πλειοψηφία κόσμου κ αιρετών οργάνων λένε Ναι και έχουν αποφασίσει υπέρ για ΜΠΕ : ΔΣ κ ΠΣ Θεσσαλίας .

^ Για Αιολικά Τυμπάνου όπου το ΔΣ Αργιθέας ψήφισε θετικά με όρους και προυποθεσεις (2018).

• Γιατί ο ορεινός όγκος έχει ανάγκη επενδύσεων και αειφορικων έργων κόντρα στην ερήμωση κ δημογραφικό μαρασμό .

• Να απαντήσει γιατί ο τοπικος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ δεν έφθασε ποτέ στα χωριά , ούτε μια επερώτηση για δίκαια αιτήματα .

• Μόνο τα στελέχη της ΝΕ και οι υποψήφιοι βουλευτές του δείχνουν αμέριστο δυναμικό ενδιαφέρον . Αλλά αρκεί;

5. Ποια η δράση της παραταξης του κόμματος στο ΠΣ Θεσσαλίας ; Μηδενική έως ελάχιστη …

Χωρίς αξιόμαχη αξιόπιστη αντιπολίτευση αφήνεται έδαφος για μονοκρατορία πλειοψηφίας !!!

6. Εμείς φυσικά και δεν μηδενίζουμε το έργο προηγούμενης κυβέρνησης 2015-19 , του τότε Υπουργού Χρ Σπίρτζη – γγ Γ Δέδε που Ενέκριναν πιστώσεις 7.500.000€ για ασφαλτόστρωση επαρχ οδού 9:

Από Ι Μ Σπηλιάς έως Αετοχωρι και Β Μάραθο – ήδη σε εξέλιξη εργολαβίας.

Όμως τα μεγάλα έργα απαιτουν Διακομματική Συνεννόηση άλλως μένουν στη μέση … κουφάρια και πληρώνει τίμημα η πολύπαθη ορεινή Αργιθεα μας …

•Φίλοι όλοι -Φιλτάτη η Αλήθεια !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Αιρετός 25 έτη – Δήμαρχος 1999-2006

https://mouzakinews.gr/i-argithea-kai-mia-anofeli-episkepsi/

 
Total
0
Shares