Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ι. Μπαμπάτσικος: Με την πρώτη βροχή καταρρέουν τα δίκτυα κοινής ωφέλειας

Ανύπαρκτη η πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη στην Αργιθέα

Ι. Μπαμπάτσικος: Με την πρώτη βροχή καταρρέουν τα δίκτυα κοινής ωφέλειας

Με την πρώτη βροχή με λίγο χιόνι ή αέρα καταρρέουν σχεδόν τα πάντα στο δήμο μας, όπως η ηλεκτροδότηση, το τηλέφωνο το internet κ.α. Το φαινόμενο πλέον είναι εκνευριστικά επαναλαμβανόμενο και αποτελεί ένα πραγματικό μαρτύριο για τους μόνιμους κατοίκους.

Μία απαράδεκτη κατάσταση που δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο δήμο της χώρας.

Μία κατάσταση που οφείλετε κυρίως στο  απαρχαιωμένο ηλεκτρικό δίκτυο το οποίο χρήζει συντήρησης, άλλων συνδέσεων από όμορους Νομούς και γραμμές που πρέπει να αλλάξουν πορεία ή να υπογειοποιηθούν.

Πριν δύο χρόνια η Αν. Αργιθέα ήταν όλο το χειμώνα χωρίς ρεύμα ένα γεγονός που θα έπρεπε να ενεργοποιήσει τη δημοτική αρχή στο μέγιστο βαθμό και να επιδιώξει μόνιμες λύσεις, αντί αυτού παρέμεινε ως συνήθως θεατής.

Καμία διεκδίκηση κανένα ενδιαφέρον.

Μονότονα μας απαντάει ότι δεν είναι δική της αρμοδιότητα… όπως άλλωστε πράττει σε όλα τα σημαντικά ζητήματα όπως τα ιατρεία, οι οδικοί άξονες, οι διαπεριφερειακές συνδέσεις κτλ.

Ας μας απαντήσει επιτέλους ποιος πρέπει να προβάλλει και να διεκδικήσει τα ανωτέρω; Τι θεωρεί δική της ευθύνη και τι όχι;

Είναι η δημοτική αρχή που υπερηφανεύεται για επιτυχημένη θητεία και ανάπτυξη όταν δεν έχει ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο με  τις αναγκαίες βασικές υποδομές που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Με έναν δήμαρχο όπου η πραγματική καθημερινή του έγνοια είναι σε ποια βουνοκορφή θα φωτογραφηθεί την επόμενη μέρα δίνοντας την εντύπωση ότι ο δήμος είναι προσκοπικό σωματείο και δεν πρέπει να ασχολείται με προβλήματα.

Έναν δήμαρχο που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να «σπάσει αυγά» και να έρθει αντιμέτωπος με τα πραγματικά προβλήματα.

Έναν δήμαρχο όπου αυτά τα 4 χρόνια ετοιμότητα και γρήγορα αντανακλαστικά επιδεικνύει μόνο στην κατασπατάληση πόρων μέσω των απευθείας αναθέσεων χωρίς οι δημότες να βλέπουν παραγόμενο έργο.

Αυτή δεν είναι η Αργιθέα που μας αξίζει. Αυτή δεν είναι η Αργιθέα που έχει μέλλον.

Αυτή είναι η Αργιθέα που μας πληγώνει!!!

Σύντομα θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας για την επόμενη πενταετία όπου στο επίκεντρό του θα βρίσκονται τα μεγάλα και ζωτικής σημασίας προβλήματα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η άμμος στην κλεψύδρα έχει αδειάσει, ο τόπος μας δεν έχει περιθώρια για άλλους πειραματισμούς και χαμένες τετραετίες.

ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Β. Ιωάννης

Επικεφαλής Μειζ.Αντιπολίτευσης




Total
0
Shares
Previous Article
ekdilosi timis Koutras Georgios Mouzaki

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση τιμής στο Μουζάκι για τον αείμνηστο καθηγητή και συγγραφέα με τεράστια προσφορά στην κοινωνία Γεώργιο Κούτρα

Next Article
Ο Παναγιώτης Γελαδάρης νέα υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Παναγιώτης Γελαδάρης νέα υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Related Posts