Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η «Λευκή νύχτα» πλημμύρισε με φως την Καρδίτσα

leuki nuxta

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα.

Δρόμοι πλημμυρισμένοι με κόσμο, μουσική, ηχοχρώματα και …όλα τα καταστήματα ανοιχτά έως τις 2.00 τα ξημερώματα με μεγάλες προσφορές στο καταναλωτικό κοινό συνέθεσαν ένα φανταστικό γιορτινό σκηνικό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έκλεισε τα στόματα των πεσιμιστών που διατείνονταν ότι αυτή η κίνηση θα κατέληγε σε φιάσκο!

Το event οργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και με τη συνδρομή του Δήμου Καρδίτσας δίνοντας την ευκαιρία στους Καρδιτσιώτες αλλά και τους επισκέπτες να απολαύσουν τη νυχτερινή βόλτα τους συνδιάζοντας βόλτα, διασκέδαση και ψώνια.

Παράλληλα από τις 6.00 το απόγευμα στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης αλλά και σε παράλληλους δρόμους έλαβαν χώρα happenings και άλλα δρώμενα, steet mousic , χορός, τραγούδι που σκοπό είχαν να διασκεδάσουν τους καταναλωτές και να αλλάξουν την ψυχολογία τους….Μια πρόγευση από τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων αν θέλετε!!!

Κύλησε η βραδιά υπέροχα για όλους και όπως υποψιάζομαι με τέτοια επιτυχία που σημείωσε….. η «Λευκή Νύχτα»…Ήρθε για να μείνει!!

Ιωάννα Κρίκου

Φωτογραφίες Zougla.gr

 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καρδίτσας Ντενίσης Γιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Κοινωνικής Πρόνοιας Νίκος Καραγιάννης και ο Ραδιοφωνικός παραγωγός και Dj της εκδήλωσης Σέμης Πετράκης.

image.1

image.2




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia

Αφαίρεσαν δεκάδες διπλώματα στα Τρίκαλα – 400 οδηγοί… χωρίς δίπλωμα!

Next Article
Stathis xatzidakis

Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου κ.Φάνη Στάθη με τον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη