Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Η Λας Πάλμας θα ανακοινώσει την πώληση του Αραούχο στην ΑΕΚ”

araujo1

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Λας Πάλμας αναμένεται να ανακοινώσει εντός της Δευτέρας (12/07) την πώληση του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Ως τελειωμένη θεωρούν τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ οι Ισπανοί. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της “Canarias 7“, η οποία αναφέρεται και σε λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

Μάλιστα, επισημαίνει πως ακόμα και εντός της Δευτέρας (12/07) η Λας Πάλμας αναμένεται να ανακοινώσει την πώληση του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: “Ο “Τσίνο” φεύγει, αλλά δεν θα επιστρέψει. Η Λας Πάλμας σκοπεύει να ανακοινώσει την πώλησή του στην ΑΕΚ σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

Ο Αραούχο, θα προπονηθεί σήμερα υπό την καθοδήγηση του Πέπε Μελ, αν και είναι πιθανό να μην συμμετέχει στην προπόνηση, αλλά να πει αντίο και να μαζέψει τα πράγματα του. Εάν δεν αλλάξουν οι προβλέψεις της Λας Πάλμας, τις επόμενες ώρες η πώληση του Αραούχο θα ανακοινωθεί επίσημα. Το ποσό του deal είναι περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ (η Μπόκα Τζούνιορς παίρνει το 20%), ενώ ο Αραούχο θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2025″.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
italy euro 2020

Euro 2020, Ιταλία - Αγγλία 3-2 πεν. (1-1 παρ.): It’s coming Rome, οι Ιταλοί στην κορυφή της Ευρώπης με ήρωα τον Ντοναρούμα

Next Article
ruben perez1

Παναθηναϊκός: Πέρεθ ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή