Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας στηρίζει τον αγώνα των εργατουπαλλήλων

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας στηρίζει τον αγώνα των εργατουπαλλήλων, για αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα κατά της ακρίβειας, πλήρη και σταθερή δουλειά, προστασία της ζωής τους

Όλοι – όλες στην γενική απεργία και τις συγκεντρώσεις στις 28 Φλεβάρη

Τώρα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια με κατάργηση των έμμεσων φόρων και πλαφόν στις τιμές της ενέργειας, των τροφίμων, των βρεφικών ειδών και άλλων ειδών λαϊκής κατανάλωσης, με αφορολόγητο στα 12.000 €, προσαυξημένο +3.000 € για κάθε παιδί. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τα εργατικά νοικοκυριά.

Να καταργηθούν οι αντεργατικοί  νόμοι όπως ο νόμος Βρούτση – Αχτσιόγλου και επαναφορά της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Κατώτατος μισθός στα 900 €, να αυξηθούν συνολικά οι μισθοί και επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους.

Καθολική επαναφορά των τριετιών, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου 2012 – 2023. Επαναφορά των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα στους δημόσιους υπαλλήλους.

Σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο.

Επίδομα ανεργίας στο 80% του κατώτερου μισθού για όλους τους ανέργους.

Εξασφάλιση από το κράτος της δωρεάν, πλήρους και απρόσκοπτης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας σε όλους.

Να μην περάσει το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του συντάγματος. Αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες σπουδές, εξασφάλιση δωρεάν σίτισης και στέγασης για τους φοιτητές.

Όχι στις ΝΑΤΟϊκές δαπάνες. Να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις. Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Αποφασιστική ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης για Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια.

100% αποζημίωση όλων των πληγέντων απο τις φυσικές καταστροφές, έργα αντιπλλημυρικής, αντιπυρικής και αντισεισμικής θωράκισης.

Να σταματήσουν τώρα οι πλειστηριασμοί. Επιδότηση ενοικίου με διεύρυνση των κριτηρίων ένταξης και αύξηση της επιδότησης.

Να μην συγκαλυφθεί το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες! Σύγχρονες, ασφαλείς και φτηνές μαζικές μεταφορές.
Total
0
Shares
Previous Article
Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού κ.Λίνας Μενδώνη με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ.Θανάση Μαμάκο

Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού κ.Λίνας Μενδώνη με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ.Θανάση Μαμάκο

Next Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Όλοι στο Πανεκπαιδευτικό Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 23/2 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Όλοι στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα Παρασκευή στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας

Related Posts