Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε τους ποδηλάτες που μετέφεραν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας

 

Μήνυμα υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας έστειλαν το πρωί του Σαββάτου 15/9 από την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας οι ποδηλάτες που συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μαζί με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας, με αφετηρία την Αλεξανδρούπολη και τερματισμό την πλατεία Συντάγματος.

Οι ποδηλάτες έφθασαν  στην πόλη συνοδευόμενοι από μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας και μέσω του κεντρικού πεζοδρόμου οδήγησαν τα ποδήλατά τους μέχρι την κεντρική πλατεία, όπου στο χώρο μπροστά από τον έφιππο ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη οργανώθηκε από το Δήμο Καρδίτσας σε συνεργασία με φορείς εθελοντισμού της πόλης (Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καρδίτσας, Παράρτημα Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Παράρτημα Καρδίτσας, ΣΕΟ κ.α. ) μια λιτή εκδήλωση υποδοχής τους.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κων. Ξυλομένος εκ μέρους του Δήμου Καρδίτσας καλωσόρισε στην πόλη μας τους ποδηλάτες συγχαίροντάς τους για την πρωτοβουλία τους να διανύσουν μια τόσο μεγάλη απόσταση μεταφέροντας ένα τόσο σημαντικό μήνυμα.

Χαιρετισμό προς τους εθελοντές ποδηλάτες απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Καρδίτσας κ. Δημ. Καβάλας καλώντας τους να ανάψουν συμβολικά τη “φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας” και στο βωμό που είχε στηθεί στο χώρο.

ethelontiki aimodosia karditsa 2

ethelontiki aimodosia karditsa 3

ethelontiki aimodosia karditsa 4




Total
0
Shares
Previous Article

Ολοκληρωμένη αναβάθμιση κεντρικής πλατείας και κεντρικού πεζοδρόμου Καρδίτσας

Next Article

Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας: Υλοποιήθηκε το σεμινάριο για τις ηλεκτρονικές συμβάσεις (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ)