Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Καρδίτσα φοράει τα καλά της για το Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Παναθηναϊκός!

Γ.Σ. Μουζακίου - Κρόνος Τυρνάβου 79-50 - Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του Μουζακίου - Ξημερώνει νέα μέρα για το τρικαλινό μπάσκετ

Η Καρδίτσα φοράει τα καλά της για το Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Παναθηναϊκός!

Ένα ξεχωριστό ματς περιμένει την Καρδίτσα και τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ την Κυριακή στις 7:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Ο «εξάστερος» Παναθηναϊκός θα βρεθεί για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα μπάσκετ στην πόλη μας, η οποία ετοιμάζεται για μία μεγάλη βραδιά, ανάλογη με την πορεία και τις επιτυχίες του ΑΣΚ τα τελευταία χρόνια στο μπασκετικό στερέωμα.

Ήταν 15 Οκτωβρίου, όταν για τελευταία φορά το φίλαθλο κοινό της περιοχής απόλαυσε τους «κυανόλευκους» στο μοναδικό -έως τώρα- εντός έδρας παιχνίδι τους στην Basket League, το οποίο έμεινε στην ιστορία με το τρομερό τρίποντο νίκης σε νεκρό χρόνο του Τζέιμς Μπέιτμον κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Από τότε πέρασαν 36 ημέρες, με τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του κόσμου, να δει ξανά την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου στο υπερσύγχρονο «σπίτι» της, να είναι έκδηλος. Η αντίστροφη μέτρηση για τον σπουδαίο αυτό αγώνα έχει ξεκινήσει και ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θέλει μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο να αντλήσει την απαιτούμενη δύναμη και ενέργεια και να παλέψει επάξια κόντρα σε ένα τεράστιο όνομα του εγχώριου αλλά και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η αποστολή των «κυανόλευκων» είναι ασφαλώς από τις πιο δύσκολες της φετινής σεζόν και κατ’επέκταση της ιστορίας τους, όμως το αγωνιστικό τμήμα και άπαντες στον οργανισμό αντιμετωπίζουν τον αγώνα σα μια ευκαιρία για να παρουσιαστεί το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να διεξαχθεί ένα αθλητικό γεγονός με τρόπο που θα μείνει αξέχαστο στους φιλάθλους που θα βρίσκονται στην κερκίδα. Ο δρόμος στο δύσβατο και πρωτόγνωρο, για τα δεδομένα του ΑΣΚ αλλά και της περιοχής, πρωτάθλημα είναι μακρύς και αναμφίβολα η υπ’αριθμόν δεύτερη αναμέτρηση της ομάδας στην Basket League έρχεται σε ένα διάστημα που οι «κυανόλευκοι» αναζητούν το βηματισμό τους στη νέα κατηγορία.

Η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα συνεχίζεται με απόλυτη προσήλωση, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα απρόοπτα με τραυματισμούς. Στις προπονήσεις, το τεχνικό επιτελείο επισημαίνει καθημερινά στους παίκτες τα στοιχεία και το πλάνο που ετοιμάζεται για το συγκεκριμένο ματς και το πρόγραμμα συνεχίζεται με σκληρή δουλειά και σε πολύ καλό κλίμα. Στο Καρδιτσιώτικο συγκρότημα υπάρχει πλήρης επίγνωση της δίψας των φιλάθλων να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα, γεγονός που δημιουργεί επιπλέον κίνητρο για την Κυριακή, ώστε ομάδα και κόσμος σα μία γροθιά να αφήσουν το στίγμα της δυναμικής και της προσπάθειας που πραγματοποιείται από κοινού για την Καρδίτσα.

Το τζάμπολ ορίστηκε για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 19:15 μ.μ. με διαιτητές την κ. Βασιλική Τσαρούχα και τους κ.κ. Σταύρο Ταρενίδη, Μεγακλή-Κωνσταντίνο Μαρινάκη.

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα!

Με μεγάλη κινητικότητα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής. Η κινητοποίηση των φιλάθλων είναι μαζική και ήδη το μεγαλύτερο ποσοστό των εισιτηρίων έχει διατεθεί στον κόσμο που συρρέει, είτε στα νέα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3), είτε κατοχυρώνει τη θέση του μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας TicketMaster.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, καθώς και το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketmaster.gr, ενώ θα διαρκέσει ως το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 5 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Στις θύρες BD, DD και ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 25 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 12 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, η τιμή του παιδικού είναι 7 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες επίσης στα 7 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους με την επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων.

Να σημειωθεί πως παιδικό εισιτήριο πληρώνουν όλα τα παιδιά 16 ετών και κάτω (γεννημένα το 2006 και μετά). Δεν πληρώνουν εισιτήριο και εισέρχονται ελεύθερα, βρέφη έως δυο ετών στην αγκαλιά του γονιού τους.




Total
0
Shares
Previous Article
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή - Ακόμη μία περίπτωση απάτης με τραπεζικές κάρτες

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή

Next Article
Silogoi vouli asimina skondra

Με πρωτοβουλία Σκόνδρα  Ένωση Μικρασιατών και Σύλλογος Καππαδοκικού στη Βουλή 

Related Posts