Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2017

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2017

Μπάνε Πρέλεβιτς: “Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συνεχίζει να στηρίζει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό. Σε όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας έχουμε αντιληφθεί το υψηλό επίπεδο σπουδών, το οποίο παρέχει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Mediterranean College.”

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, να συμμετέχουν σε ειδικά projects, με στόχο την απόκτηση βιωματικών εμπειριών, σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες. Επίσης, σπουδαστές και απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, από τις ειδικότητες της Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Προπονητής Αθλημάτων, Διαιτολογίας, Marketing, Β. Φυσικοθεραπείας, Τεχνικός Ασφάλειας (Security) κ.α., θα απασχοληθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την ανανέωση αυτής της κορυφαίας συνεργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το σαφή προσανατολισμό του στη σύναψη ουσιαστικών συμμαχιών, που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση στους σπουδαστές του.

Αθλητισμός και Εκπαίδευση έδωσαν ραντεβού στο PAOK SPORTS ARENA για την ανανέωση της συνεργασίας τους

…ο Αθλητισμός είναι θέμα Παιδείας!

Μη χάνεις άλλο χρόνο! Δήλωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ και επωφελήσου από τις ειδικές προσφορές!




Total
0
Shares
Previous Article

Αλληλέγγυα στα αιτήματα των κτηνοτρόφων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Ερώτηση στη βουλή για την προστασία της Ελληνικής φέτας ως προϊόν Π.Ο.Π.