Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Ίριδα καθήλωσε το κοινό της Πύλης με την υπέροχη ερμηνεία της

Irida Pyli sinavlia

Η Ίριδα καθήλωσε το κοινό της Πύλης με την υπέροχη ερμηνεία της

Στο λαϊκό Ελληνικό Έντεχνο, Αρχοντορεμπέτικο τραγούδι στην πλατεία της Πύλης

Παρουσιάζοντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε η αυλαία των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Καλοκαιριού του Δήμου Πύλης, με την μουσική συναυλία που έλαβε χώρα την Παρασκευή2/9 το βράδυ στην πλατεία της Πύλης, με την παρουσία της ανερχόμενης και ταλαντούχας τραγουδίστριας Ίριδας Κουφογάζου, η οποία επί τρείς ώρες περίπου ερμήνευσε με άριστη εκτέλεση λαϊκά, ρεμπέτικα και έντεχνα τραγούδια του Ελληνικού ρεπερτορίου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε τον παραπάνω χώρο.

Η Ίριδα Κουφογάζου με καταγωγή από την Πύλη κατάφερε μέσα από πολλές συγκυρίες να εκπληρώσει το μεγάλο της όνειρο να τραγουδήσει για πρώτη φορά μπροστά στους Πυλιώτες στην ιδιαίτερη Πατρίδα της.

Ακολουθώντας τα χνάρια του Πατέρα της Νικολάου Κουφογάζου που είχε μία μεγάλη παρουσία στο μουσικό στερέωμα παίζοντας μπουζούκι, κατάφερε μέσα από τις μουσικές γνώσεις και με πολύ επιμονή και κόπο, να φθάσει σε ψηλά επαγγελματικά επίπεδα και αυτό το απέδειξε με το καλλίτερο τρόπο την Παρασκευή το βράδυ.

Αυτό βέβαια επιτεύχθηκε με την συμπαράσταση των γονέων της όπως η ίδια το δήλωσε λίγο πριν αρχίσει η συναυλία.

Την Ίριδα πλαισίωναν άξιοι καλλιτέχνες οι μουσικοί στο μπουζούκι -φωνή ο Παναγιώτης Σδράλης, στα πλήκτρα ο Θέμης Κoπαρανίδης και στα κρουστά ο Γιώργος Κατσάρας.

Την μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντ/σης του Δήμου Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Τσόλας, κ. Ευάγγελος Κουτής, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδος κ. Κων/νος Παππάς και ο Πρόεδρος του Π.Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Πανάγος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Irida Pyli sinavlia 1 Irida Pyli sinavlia 2




Total
0
Shares
Previous Article
karelas Saris

Φεστιβάλ Λιμνών: Ο Γιώργος Σαρρής και ο Λάμπρος Καρελάς σε μια μοναδική μουσική συναυλία στο Μουζάκι

Next Article
Athanasios Akrivos Kostas Tsiaras

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα είχε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ακρίβος

Related Posts