Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ΙΡΑ Θεσπρωτίας στην Καρδίτσα

Καλά κρατάει ο χορός των επισκέψεων που δεχόμαστε τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας από μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ).

Έτσι, μετά τις επισκέψεις από την Ξάνθη, την Ημαθία και τη Σερβία, σειρά πήρε η τοπική διοίκηση της ΙΡΑ Θεσπρωτίας πραγματοποιώντας διήμερη εκδρομή. Οι φίλοι μας από την όμορφη Θεσπρωτία επέλεξαν να διαμείνουν σε ξενοδοχείο της Λίμνης Πλαστήρα απολαμβάνοντας τα φθινοπωρινά χρώματα της εποχής.

Επίσης σφοδρή τους επιθυμία ήταν να προσκυνήσουν στην ιερά μονή της Παναγίας Σπηλαιώτισσας, έπειτα από την ανοικτή πρόσκληση που έχει απευθύνει σε όλα τα μέλη της ΙΡΑ ο ηγούμενος της μονής, π. Νεκτάριος. Η υποδοχή που τους επιφύλαξε ο ίδιος ήταν μοναδική και η ικανοποίηση για την επιλογή τους διάχυτη στα πρόσωπα όλων.

Κλείνοντας το διήμερο τους ξεναγήθηκαν στην πόλη μας από τα μέλη της τοπικής μας διοίκησης, με επίκεντρο βεβαίως το Αστυνομικό Μουσείο, όπου έτυχαν επίσης θερμής υποδοχής από τον ιδρυτή και διευθυντή του κ. Δημήτρη Καλλιαντζή.

Από την τοπική μας τονίζεται διαρκώς και με κάθε τρόπο σε όλα τα μέλη της Ένωσης ότι είναι καλοδεχούμενοι στον τόπο μας και αυτό φροντίζουμε κάθε φορά να αποδεικνύουμε με πράξεις. Αποτελεί για εμάς τιμή και ικανοποίηση όταν συνάδελφοι μας επιλέγουν την περιοχή της Καρδίτσας για τις εξορμήσεις τους.

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Ζαρχανής
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Γούσιας

ipa thesprotias 3 ipa thesprotias 2




Total
0
Shares
Previous Article

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Μουζάκι για μικρούς και μεγάλους

Next Article

"Βάζει" τα γιορτινά του ο Δήμος Πύλης

Related Posts