Η Ιουλία Φωτίου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με Φάνη Στάθη και «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» στο Δήμο Μουζακίου

ioulia fotiou fanis stathis eklges dimos mouzakiou 2

Η Ιουλία Φωτίου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με Φάνη Στάθη και «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» στο Δήμο Μουζακίου

Ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά την υποψηφιότητα της Ιουλίας Φωτίου του Σωτηρίου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής, νυν Δήμαρχος Δ. Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιος Φάνης Στάθης, είχε συνάντηση μαζί της, όπου της ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (master) στη «Διοίκηση και Ηγεσία στην Εκπαίδευση» που έλαβε από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία. Επίσης, ολοκλήρωσε πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μετά την αποφοίτησή της, ίδρυσε το Διαιτολογικό Κέντρο Μουζακίου, όπου είναι επιστημονική υπεύθυνη. Παράλληλα, ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ), δίδαξε στα δημόσια ΙΕΚ Καρδίτσας και Λάρισας, αλλά και σε σεμινάρια επιμόρφωσης εργαζομένων. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά. Το 2018 εκλέχτηκε και διετέλεσε Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου. Είναι μέλος της πενταμελούς επιτροπής για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων του Δήμου μας. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Η Ιουλία Φωτίου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με Φάνη Στάθη και «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» στο Δήμο Μουζακίου

Συνεχίζουμε  δυναμικά τον αγώνα για την τοπική ανάπτυξη, με ανανεωμένη την αυτοδιοικητική παράταξή μας η οποία πραγματικά «κάνει τη διαφορά». Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοί της διακρίνονται τόσο για την επαγγελματική αξιοσύνη, όσο και για την πλούσια κοινωνική δράση τους. Ενώ, όπως η Ιουλία Φωτίου, διαθέτουν σημαντικές εξειδικεύσεις σε διάφορους κρίσιμους τομείς, (εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες, απασχόληση κ.α.), όπου ο Δήμος μας πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.  Αυτός είναι άλλωστε και βασικός στόχος του Συνδυασμού μας για το μέλλον. Αποδείξαμε ως Δημοτική Διοίκηση στην παρούσα θητεία, ότι μπορούμε ακόμη και μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες (πανδημία, Ιανός), να οδηγήσουμε το Δήμο με ασφάλεια σε «ήρεμα νερά» και να τον θέσουμε σε τροχιά ανάπτυξης. Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη των συνδημοτών, για το μεγάλο άλμα στο Αύριο. Τα καλύτερα έρχονται!

«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»
Total
0
Shares