Η «INTRAKAT» αναλαμβάνει την μελέτη της γέφυρας Αργύρη – Ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Η «INTRAKAT» αναλαμβάνει την μελέτη της γέφυρας Αργύρη - Ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Η «INTRAKAT» αναλαμβάνει την μελέτη της γέφυρας Αργύρη – Ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Αγαπητέ κ. Περιφερειάρχη

Με την υπ. αριθμ. 89952/07-03-2023 επιστολή μας, προτείναμε η αντικατάσταση της καταπονημένης και επικίνδυνης γέφυρας του Αργύρη στον επαρχιακό δρόμο Μουζάκι – Δρακότρυπας να γίνει με την συνδρομή των τριών μεγάλων Εταιριών ΔΕΗ Ανανεώσιμες – ΘΕΟΝΗ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και χρησιμοποιούν την εν λόγω γέφυρα, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι η κατασκευαστική εταιρεία ”INTRAKAT” υπεργολάβος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες στο έργο της κατασκευής του αιολικού πάρκου στη θέση «Αφεντικό» θα αναλάβει την μελέτη της νέας γέφυρας του Αργύρη.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και παράλληλα να σας συγχαρούμε γιατί αφουγκραστήκατε τις ανησυχίες μας και προωθήσατε την πρότασή μας.

Πιστεύουμε και οι άλλες εταιρίες η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η ΘΕΟΝΗ θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα σας και θα συμμετέχουν στην κατασκευής της νέας γέφυρας έτσι ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.

Κύριε Περιφερειάρχη αποδείξατε ότι πιστεύεται και θέλετε την συνεργασία με ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται για την περιοχή τους και αυτό ειλικρινά σας τιμά.

Σας Ευχαριστούμε

Με εκτίμηση

Ο Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Δρακότρυπας

Μπάλλας Ηλίας

Total
0
Shares