Η «γιορτή καλοκαιριού» του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

giorti kalokairiou proto dimotiko sxoleio Mouzakiou

Η «γιορτή καλοκαιριού» του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

«Χορεύουμε, παίζουμε, γελάμε, το σχολείο αποχαιρετάμε!».

– Διοργανώθηκε και φέτος από τον σύλλογό μας το barbeque party λήξης του διδακτικού έτους.

– Η προαναφερόμενη δράση πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της Τετάρτης (14/06/2023), στο προαύλιο του σχολείου μας, μετά το πέρας της ανάλογης σχολικής γιορτής, που έλαβε χώρα σε κατάλληλο, προς τούτο, χώρο.

– Αρχικά, στην ασφυκτικά γεμάτη, από μέλη, συγγενείς και φίλους, αίθουσα εκδηλώσεων, συγχαρήκαμε τους/τις μαθητές/μαθήτριες και τους/τις δασκάλους/ες τους, για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν με θεατρικά δρώμενα και παρουσιάσεις από τις δημιουργικές εργασίες τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με χορούς μοντέρνους-παραδοσιακούς και με τραγούδια.

– Στη συνέχεια ευχαριστήσαμε θερμά τα μέλη μας για την ενεργή συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας, για την έμπρακτη στήριξή τους και για τα πολλά ευγενικά τους λόγια, καθώς και τη διεύθυνση και τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, για την αρωγή τους.

– Περαιτέρω, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου μας, τιμήσαμε τόσο τον διευθυντή κ. ΤΣΑΒΑΛΟ Αναστάσιο, ο οποίος αποχώρησε από την εκπαιδευτική μονάδα μας, όσο και τον δάσκαλο κ. ΘΑΝΟ Σπυρίδωνα, που συνταξιοδοτήθηκε. Τον πρώτο για την άριστη, αρμονική και δημιουργική συνεργασία μας και τον δεύτερο για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο σχολείο μας και στην εκπαίδευση ευρύτερα. Τις απονομές των σχετικών πλακετών έκαναν ο πρόεδρος και η γραμματέας μας, αντίστοιχα.

– Τελικά παραδώσαμε στα παιδιά της ΣΤ’ τάξης τα ενθύμια φωτογράφισης ως και τα αναμνηστικά αποφοίτησης, προσφορά του συλλόγου μας.

– Μοναδικές και συγκινητικές ήταν για όλους τους παρευρισκόμενους οι στιγμές αποχαιρετισμού των μαθητών της ΣΤ’ τάξης και ειδικότερα εκείνη κατά την οποία ο πρόεδρός μας τους απηύθυνε τις ευχές μας. Πραγματικά θα μας μείνουν αξέχαστες!

– Ακολούθησαν κεράσματα (σουβλάκια, ψωμάκια, σφολιατοειδή, γλυκίσματα, αναψυκτικά και νερά), μουσική (dj) και πυροτεχνήματα ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή μας γιορτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

– Ευχαριστούμε εγκάρδια τις εταιρείες «ΜΙΧΑΗΛ Α.Ε.» και «Κίσσας Βιομηχανία Γάλακτος», το μέλος μας κ. ΚΑΜΕΑ Αναστάσιο και τον κ. ΠΟΥΠΗ Νικόλαο, για τις ευγενικές χορηγίες τους.

Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος/Γκινής Πέτρος

Η Γραμματέας/Τρίχα Ελευθερία

Total
0
Shares