Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η «Φλόγα» στην Καρδίτσα

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, με σκοπό την παροχή της καλύτερης ιατρικής, ψυχολογικής και κοινωνικής φροντίδας στα παιδιά και τις οικογένειες τους. Τα μέλη της καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποκλειστικά γονείς αυτών των παιδιών, οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους και την επαγγελματικής τους εμπειρία σε εθελοντική βάση, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου.

Εκ μέρους της «Φλόγας» θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε εσάς προσωπικά κ. Αντωνίου καθώς και στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την δωρεάν παραχώρηση εκθεσιακού χώρου κατά την διάρκεια της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας 9-14 Οκτωβρίου.

Με αυτή την προσφορά σας μας δόθηκε η δυνατότητα να ενημερώσουμε και να προβάλουμε το έργο της Φλόγας και να διαθέσουμε μπλούζες, τετράδια και κούπες για την οικονομική ενίσχυση της «Φλόγας». Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική.

Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση φορέων και φίλων όπως εσείς μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί και δίπλα στα παιδιά μας για την υγεία και τη ζωή τους.

Όταν σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου- ίσως τη δυσκολότερη που μπορεί να βιώσει άνθρωπος- με το παιδί σου να έχει νοσήσει από καρκίνο, βρεις καταφύγιο και παρηγοριά μέσα σε έναν οργανωμένο σύλλογο, όπως είναι αυτός της «Φλόγας» που τον συγκροτούν Γονείς Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις, είναι να βοηθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αυτή η αγκαλιά που απλόχερα σου προσφέρθηκε.

Γι αυτό τον λόγο αναζητούμε έναν χώρο για την στέγαση παραρτήματος της «Φλόγας» στην Καρδίτσα από όπου θα μπορούμε να δώσουμε κάθε δυνατή συμπαράσταση στους γονείς στη φάση της διάγνωσης.

Είμαστε σίγουροι ότι θα σας βρούμε αρωγούς σε αυτό μας το αίτημα.

• Για πληροφορίες σχετικά με την «Φλόγα» μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους παρακάτω γονείς.

Δώρα Γαρίτου 6979307235
Μανώλης Μαυρογιάννης 6970430040
Νεκταρία Χαντζή 6979391167
Κων/νος Ζαχαρής 6938907492




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 16χρονος στα Τρίκαλα για κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου

Next Article

5x5 η εφηβική ομάδα βόλλεϋ του ΣΠΑΚ - Νέα νίκη επί της Αργώ Βόλου

Related Posts