Η έντονη βροχή «τρώει» τα αναχώματα στην κοίτη του Παμίσου – Στο Μουζάκι ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος

Η έντονη βροχή «τρώει» τα αναχώματα στην κοίτη του Παμίσου

Η έντονη βροχή «τρώει» τα αναχώματα στην κοίτη του Παμίσου

Στο Μουζάκι ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος

Η έντονη βροχόπτωση του Σαββατοκύριακου στις ορεινές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μουζακίου και στο Μουζάκι, «φούσκωσε» ξανά τον Πάμισο ποταμό και άρχισε να «τρώει» τα αναχώματα, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σοβαρά προβλήματα.

Σήμερα ο πρωί, ο Περιφερειάρχης Κωστής Νούσιος, μαζί με τον Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί λόγω καιρικών συνθηκών, βρέθηκαν στην γέφυρα Μπαλάνου και επιπλέον είδαν τις παρεμβάσεις που μέχρι στιγμής έχουν γίνει στην κοίτη Παμίσου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας που ευθύνεται για τα προαναφερθέντα έργα, επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά με τη δημιουργία ιρλανδικής διάβασης στο Μπαλάνο, για την εξυπηρέτηση του ορεινού όγκου και συνεχίζει τις εργασίες στην κοίτη Παμίσου με στόχο την άμεση αποκατάσταση.

Οι μνήμες που «ξύπνησαν» από τον καταστροφική πλημμύρα του «Ιανού», επιτάσσουν την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών, μιας και ο χειμώνας που έρχεται σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς προβλέπεται δύσκολος.
Total
0
Shares