Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας αποχαιρετά τη Μαίρη Θεολόγη

ΜΑΙΡΗ ΘΕΟΛΟΓΗ

Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας αποχαιρετά τη Μαίρη Θεολόγη 

Μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Μαίρης Θεολόγη, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δημοσίως τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους τους.

Η Μαίρη Θεολόγη υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης, η πρώτη που δημιούργησε Σύλλογο, την ιστορική «Καραγκούνα», η πρώτη Αντιπρόεδρος της Αμφικτιονίας Θεσσαλών Καραγκούνηδων, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο το κίνημα των Αμφικτιόνων και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα των Καραγκούνηδων, ενώ υπηρέτησε και την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση της δημοτικής συμβούλου Καρδίτσας.

Η γυναίκα αυτή αποτέλεσε φάρο για όλο το πολιτιστικό κίνημα και ήταν συνεχώς δίπλα σε όλους τους Συλλόγους σε ό,τι και αν χρειάζονταν, όπως και στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων στηρίζοντας το έργο μας όλα αυτά τα χρόνια και μεταλαμπαδεύοντας μας τη σοφία, τη γνώση της και την αγάπη της για τον πολιτισμό, τη λαϊκή παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα.

Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων θα παραστεί στην κηδεία της δια του Προέδρου της και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα για την υποστήριξη της Φλόγας.

ΜΑΙΡΗ ΘΕΟΛΟΓΗ

theologi mairi 4

theologi mairi 5

 




Total
0
Shares
Previous Article
Νέο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας λόγω του παγετού αυτή την ώρα 16.2.2021, ώρα 12.25

Next Article
kotsos giorgos 656

Συλληπητήριο μήνυμα Γ. Κωτσού για το θάνατο της Μαίρης Θεολόγη