Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress ετοιμάζεται να καλωσορίσει το καλοκαίρι και τις διακοπές με μια τελευταία συνάντηση πριν αρχίσουμε για τα καλά τις αποδράσεις στις παραλίες, στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.00.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να γνωριστούμε καλύτερα, να κουβεντιάσουμε, να μοιραστούμε απόψεις, γνώσεις και απορίες, να ανακαλύψουμε τον κόσμο του WordPress. Δε χρειάζεται να είστε φοιτητές για να συμμετέχετε.

Κοντά μας αυτή τη φορά, ο Βαγγέλης Αθανασιάδης, Υπεύθυνος για την Ελληνική Διανομή του WordPress, που θα μας μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε backup & deploy ένα WordPress site

Ακόμη ο Χρήστος Ζιώγας, Μηχανικός Λογισμικού, θα βρίσκεται μαζί μας για να μας δώσει τα φώτα του για τον τρόπο με τον οποίο προσθέτουμε JS plugin σε ένα WordPress θέμα.

Σας περιμένουμε!

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην προκειμένη περίπτωση στην διεύθυνση http://www.meetup.com/Larissa-WordPress-Meetup/events/231683509/ (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Όλες οι συναντήσεις διεξάγονται υπό την αιγίδα του WordPress Foundation

wpgc-facebook-event-cover-_1_




Total
0
Shares
Previous Article

Το κάψιμο της καλαμιάς πρέπει να αποφεύγεται για λόγους υγείας

Next Article

Τα "Ψηλά Βουνά" στα Τρίκαλα το Σάββατο 9 Ιουλίου