Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η δουλειά κάνει τους άντρες! Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε δουλειά σε εταιρία startup

Η δουλειά κάνει τους άντρες! Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε δουλειά σε εταιρία startup

Η δουλειά κάνει τους άντρες! Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε δουλειά σε εταιρία startup 

Mε τον τίτλο, chief impact officer (επικεφαλής του τμήματος απήχησης) της BetterUp Inc. εταιρίας online coaching και ψυχικής υγείας, ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε το πρωί της Τρίτης των πρώτη του δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.

Χωρίς να έχει γίνει τουλάχιστον μέχρι στιγμής γνωστός ο μισθός του, ο 36χρονος Χάρι, δεν θα διευθύνει υπαλλήλους, αλλά αναμένεται να εμφανίζεται σε ειδικές εταιρικές εκδηλώσεις και στα meeting της εταιρίας στο Σαν Φρανσίσκο μόλις αρθούν οι περιορισμοί του κορωνοϊού.

Ο πρίγκιπας, ξεκίνησε να μιλά για τη δουλειά με τα στελέχη της εταιρίας από το περασμένο Φθινόπωρο και μόλις χτες τον καλωσόρισαν ως υπάλληλό τους. Η BetterUp είναι τεχνολογική εταιρεία που συνεργάζεται με γίγαντες όπως η Google, η Hilton και η Warner Brothers. Μιλώντας για το νέο του ξεκίνημα, ο Χάρι είπε στην Wall Street Journal: «Σκοπεύω να βοηθήσω τη ζωή των ανθρώπων. Η προληπτική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή. Συχνά λόγω των κοινωνικών φραγμών, της οικονομικής δυσκολίας ή του στίγματος, πάρα πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να επικεντρωθούν στην ψυχική τους υγεία έως ότου αναγκαστούν. Θέλω να καταφέρω να μην φτάνει κανείς στο σημείο να αισθάνεται ψυχικά κουρασμένος ή άρρωστος».




Total
0
Shares
Previous Article
Ethnikh ellladas tzolis limnios

Εθνική Ελλάδας: Πετάει στην Ισπανία χωρίς νέα προβλήματα

Next Article
ped thessalias seismos elassona

Συναντήσεις της ΠΕΔ Θεσσαλίας στις σεισμόπληκτες περιοχές