Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η χώρα θα Αναστηθεί παρά την καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σωτήρη Κουλοκτσή, Ιατρού – Πολιτευτή Ν.Δ.

Στο χωριό μου το λέμε στάχτη στα μάτια. Και επειδή δεν το λέμε μόνο στο δικό μου χωριό είμαι βέβαιος πως γίνεται απολύτως κατανοητό ότι η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά επιχειρεί να καλύψει τη βαθιά της αποτυχία στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, επιχειρώντας να στήσει άτυπα δικαστήρια για υποτιθέμενα ή και υπαρκτά σκάνδαλα χωρίς όμως επί της ουσίας να ενδιαφέρεται για την αλήθεια.

Δεν μπορεί η κυβέρνηση να ενδιαφέρεται για την αλήθεια γιατί ούτε από τη θέση της αντιπολίτευσης αλλά ούτε και από τη σημερινή θέση της κυβέρνησης είχε στις προτεραιότητες της να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Έδωσε αφειδώς υποσχέσεις προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας ευθέως, πως αυτοί που φταίνε για τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας πολίτης, ήταν η τότε «κακή κυβέρνηση του Σαμαρά» (sic) αλλά και οι κακοί δανειστές. Σήμερα αφού βρίσκεται ήδη δυο χρόνια στην εξουσία και αφού κατέστρεψε ότι είχε καταφέρει να χτίσει με τις θυσίες του ελληνικού λαού η κυβέρνηση Σαμαρά, πανηγυρίζει για την καθυστερημένη συμφωνία που έκλεισε με τους θεσμούς. Μάλιστα για μια ακόμη φορά προσπαθεί να μας πείσει ότι πέτυχε, πέτυχε, πέτυχε. Φυσικά δεν κοροϊδεύει κανέναν. Όλοι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά πως οι  λόγοι για τους  οποίους  δεν έκλεινε μέχρι τώρα η αξιολόγηση είναι δύο.

Πρώτον: Γιατί ήθελε να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα με τις διάφορες συνιστώσες του κόμματος.

Και δεύτερον: Γιατί δεν την ενδιαφέρει η ουσία της συμφωνίας αλλά η επικοινωνιακή της διαχείριση. Για αυτό έχει εξαπολύσει τα παπαγαλάκια της να μιλούν για μέτρα και αντίμετρα…

Βέβαια στο μεσοδιάστημα της ατέρμονης διαπραγμάτευσης και μέχρι η κυβέρνηση να στήσει τα παιχνίδια της, η χειμαζόμενη ελληνική οικονομία βούλιαξε ακόμη περισσότερο.

Έτσι για να ρίξει στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης  για μια ακόμη φορά σηκώνει την σημαία ευκαιρίας της υποτιθέμενης κάθαρσης, προαγγέλλοντας εξεταστική επιτροπή για την υγεία. Όμως πλέον όλοι έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζει. Σε ότι αφορά τις απειλές για εξεταστικές επιτροπές η Ν.Δ. είναι ξεκάθαρη ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Όμως απέναντι σε αυτή την ξεκάθαρη θέση της Ν.Δ. τι λέει η χειρότερη κυβέρνηση που έζησε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες; Να γίνει εξεταστική για την υγεία αλλά αυτή να σταματήσει στο 2014 και να εξαιρεθεί η περίοδος που το σημερινό επιφανές στέλεχος της και πρώην στέλεχος – υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Κουρουπλής, βρισκόταν στην ηγεσία του υπουργείου υγείας. Με άλλα λόγια μονά – ζυγά δικά τους.  Είναι τόσο μεγάλη η υποκρισία τους. Είναι τόσο μεγάλη η κοροϊδία που επιχειρούν να διαπράξουν απέναντι στον ελληνικό λαό. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του είναι αδίστακτοι και όπως όλα δείχνουν θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία.

Για αυτό εμείς τα στελέχη της Ν.Δ. είμαστε ξεκάθαροι. Μοναδική ελπίδα για τον τόπο είναι η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και αυτό πλέον το συμμερίζεται η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού γιατί σύγκρινε και αποφάσισε. Κατά τα άλλα μετά τα πάθη της μεγάλης εβδομάδας που διανύουμε, έρχεται η Ανάσταση. Έτσι και στην πατρίδα μας αυτό θα συμβεί. Μετά τα πάθη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα έρθει η Ανάσταση της χώρας. Καλή Ανάσταση και Χρόνια πολλά.




Total
0
Shares
Previous Article

«Eκίνησαν την Πτέρναν κατά του Ευεργέτου»

Next Article

Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά - Μεγάλη γιορτή στη Βουλή μαζί με τους Ρομά