Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η «Χαρτοπαίχτρα» του Δημήτρη Ψαθά από το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

στις 25, 26 και 27 Μαΐου στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Βόλου

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρουσιάζει φέτος στις 25, 26 και 27 Μαΐου στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Βόλου την «Χαρτοπαίχτρα» του Δημήτρη Ψαθά. Μια ακόμη παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Η σκηνοθεσία – διδασκαλία είναι της κας  Χριστίνας Στόγια.

Συνδιοργάνωση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Ε.Α.Δ.Π του Π.Θ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Στο έργο αυτό ο διαχρονικός και επίκαιρος Δημήτρης Ψαθάς, υπερτονίζει την μεταπολεμική κοινωνικοοικονομική περίοδο του 1950 στην Αθήνα, μέσα από σάτιρα και πανέξυπνες χιουμοριστικές καταστάσεις. Αν και καλυμμένη πίσω από την κοινωνική ευπρέπεια στο τέλος φανερώνει την πτώση του ήθους, τη διάλυση του θεσμού της οικογένειας και την επίδειξη της οικονομικής και μόνον επιφάνειας. ‘Όλα αυτά μέσα από έναν πανέξυπνο σατιρικό και κωμικό τρόπο.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Φοιτητές  Π.Θ & ΑμεΑ  Δωρεάν

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Κωνσταντίνα Αντωνέλη, Λένα Νεστορίδου, Ελευθερίου Αλεξάνδρα, Μαίρη Λαγωνικάκη, Μάρα Σκουλά, Δήμητρα Πέτρου, Νικολέτα Θεοχαρίδου, Ειρήνη Παντζούρη, Μαρίνα Ηλιούδη, Ελεωνόρα Γιόκοτα, Κωνσταντίνος Μπλιάμπλιας, Κωνσταντίνος Δράκος, Πέτρος Μπακανιάρης, Μαρία Παυλίδου, Γιάννης Τσιακώβης, Κωνσταντίνος Χρηστιάς, Άγγελος Φανός, Γιάννης Σταματιάδης και Εύα Λιάκα.

Συντελεστές παράστασης:

Διδασκαλία-Σκηνοθεσία: Χριστίνα Στόγια

Μουσική: Νίκος Λαβράνος

Τραγούδια: Mily

Χορογραφίες: Μαρία Μιχελή

Σκηνικά-Κοστούμια: Αυτοσχέδια

Επιμέλεια ‘Ηχου: Κωνσταντίνος Δράκος

25, 26 και 27 Μαΐου 2016 και ώρα 21.00:

Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Βόλου

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.00

Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται  στο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ των  Πανεπιστημιακών Εκδόσεων  του Π.Θ., Ιάσονος 145 και ώρες καταστημάτων.

Τηλ.επικοιν.:24210 74118




Total
0
Shares
Previous Article

Δωρεάν εξετάσεις από τους Γιατρούς του Κόσμου στο Βόλο

Next Article

Πρωτοβουλίες στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας