Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ανακοίνωση της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ για την παραίτηση του Γιάννη Μπουρούση

ask basket

Η ανακοίνωση της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ για την παραίτηση του Γιάννη Μπουρούση

Η απόφαση την οποία γνωστοποίησε ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξη Τύπου, να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της Α.Σ Καρδίτσας ΚΑΕ, είναι απολύτως σεβαστή.

Η συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας αναγνωρίζεται, τιμάται και είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Το όνομά του ήταν και παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα και την πορεία της, ο ίδιος ήταν και παραμένει ένας δικός μας άνθρωπος. Τον ευχαριστούμε για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και κρατούμε τις πολλές και όμορφες στιγμές που όλοι μαζί ζήσαμε.

Η ομάδα -όπως και ο ίδιος είπε και σίγουρα επιθυμεί- θα συνεχίσει την πορεία της με το βλέμμα στο πάντα καλύτερο μέλλον. Οι διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ έχουν ήδη δρομολογηθεί και αυτή είναι δεδομένη. Πλέον, το μοναδικό ζητούμενο είναι η εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στη Basket League και η καλύτερη δυνατή τελική της κατάταξη.
Total
0
Shares
Previous Article
Grigoris Petaroudas kideia

40ήμερο μνημόσυνο Γρηγόριου Πεταρούδα

Next Article
Taxiaxos Thessalia

Νίκος Ταχιάος: Δημοπρατούνται εντός του καλοκαιριού έργα ύψους 900 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας

Related Posts

diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…