Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η αμάθεια γεννά συκοφάντες!

onned

Πολύ μεγάλη έκπληξη μας έχουν προκαλέσει οι επιθέσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τοπικά Μέσα μαζικής Ενημέρωσης, από φορείς και μέλη αριστερών παρατάξεων σε βάρος νέων ανθρώπων που διεκδικούν το νόμιμο δικαίωμα τους για εργασία.

Προφανώς όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, κάποιοι για να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία και τη μηδενική τους προσφορά προς τον τόπο μας όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθούν ανεπιτυχώς να υποβιβάσουν τον αγώνα και την προσπάθεια όλων αυτών των παιδιών, τα οποία εξασφάλισαν νόμιμα και με διαφάνεια μια θέση εργασίας στον δημόσιο τομέα.

Προς ενημέρωση τους λοιπόν, διότι είτε λόγω αμάθειας, είτε λόγω εμπάθειας, δεν έχουν κατανοήσει τις διαδικασίες, σας κάνουμε γνωστό πως για να εξασφαλίσει κάποιος μια θέση στον δημόσιο τομέα πρέπει να τηρεί τα απαραίτητα τυπικά προσόντα που ζητάει η κάθε προκήρυξη και φυσικά θα πρέπει να γίνει σωστή συμπλήρωση της αίτησης.  Τώρα αν κάποιοι έχουν καλύτερη γνώση από άλλους, για το πώς συμπληρώνεται μια αίτηση δεν φέρει ευθύνη κανένα κόμμα και κανένας πολιτικός.

Επίσης τα αποτελέσματα της κάθε προκήρυξης αναρτώνται δημόσια με την αναλυτική μοριοδότηση του κάθε υποψηφίου, όπως επίσης δίνεται και δικαίωμα ένστασης σε κάθε διαγωνιζόμενο που νιώθει ότι έχει αδικηθεί.

Ζητάμε επίσης “ΣΥΓΓΝΏΜΗ” που διεκδικούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για εργασία χωρίς την άδεια σας .

Τέλος Αν υπάρχουν ενδείξεις καταστρατήγησης της διαδικασίας του ΑΣΕΠ σας καλούμε να βγείτε δημόσια  και να το καταγγείλετε. Διαφορετικά να ζητήσετε συγνώμη από όλα αυτά τα παιδιά που διεκδικούν την ευκαιρία να εργαστούν και να επιβιώσουν.

Για την ΟΝΝΕΔ Μουζακίου

Ο πρόεδρος

Αμβρόσιος Πήτας




Total
0
Shares
Previous Article
akrivos athanasios best

Θανάσης Ακρίβος: Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Θεσσαλίας είναι η ανεργία

Next Article
Δημήτρης Παπακώστας

Φιλο-Ορεινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

Related Posts