Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΗΣ

Πρόεδρος Δ.Σ. εξελέγη ο Χρήστος Νάκος

Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης ,την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην Αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης σε πλήρη απαρτία των μελών ,δημοτικών Συμβούλων  όλων των παρατάξεων με θέματα ως ορίζει ο «ΚΛΕΙΣΘΈΝΗΣ ,Εκλογή Προέδρου Δ.Σ. και μελών Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.

Την συνεδρίαση άνοιξε ο Προεδρεύων του Δ.Σ. ως πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Ούτρας που καλωσόρισε όλους τους δημοτικούς Συμβούλους τονίζοντας την καλή συνεργασία όλων για το καλό του Δήμου Πύλης και των δημοτών.

Κατόπιν χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας από την παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» που καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους δημοτικούς Συμβούλους και ζήτησε καλή συνεργασία με όλους για την πρόοδο του Δήμου Πύλης, δείχνοντας όλοι μας κατανόηση για να πετύχουμε κάτι καλό για τον Δήμο και τους δημότες, επισημαίνοντας ότι ο Α’ βαθμός  της Τ.Α. είναι πολύ σημαντικός γιατί είναι κοντά στον πολίτη. Επίσης τόνισε η Πολιτεία μας χρωστάει πολλά χρήματα και πρέπει μονιασμένοι όλοι μαζί να τα διεκδικήσουμε.

Κατόπιν ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης της παράταξης «ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ» κ. Θεόδωρος Χήρας ευχήθηκε πρώτον καλή υγεία , έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την εκλογή τους τονίζοντας καλή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή για το καλό του Δήμου.

Στην συνέχεια χαιρετισμό έκανε ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης της παράταξης «ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ» κ. Βαλάντης Τσιούτσιας συνεχάρη  τον δήμαρχο  για την επανεκλογή του και όλους τους δημοτικούς  Συμβούλους.

Τονίζοντας και αυτός την καλή συνεργασία αντίπαλοι δεν είμαστε αλλά όλοι  μαζί να αγωνιστούμε για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Τέλος ο επικεφαλής της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Βάϊος  Καλύβας  έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την εκλογή τους ,καλή επιτυχία στην Δ.Α. και εμείς θα αγωνιστούμε για το καλό των δημοτών μας.

Μετά έγινε η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου όπου εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Χρήστος Νάκος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του είπε τα εξής…

Κυρίες  και κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι. Κύριε Δήμαρχε ,  Σας καλωσορίζω στην Αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης και εύχομαι όλοι να έχουμε καλή και δημιουργική θητεία. Αρχικά να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο που με τίμησε με την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , τους συναδέλφους που με στήριξαν και όλους εσάς που επικυρώσατε την εκλογή μου.

Είμαστε εδώ με την εντολή των εκλογέων του Δήμου Πύλης για να υπηρετήσουμε την Πύλη και τα 42 Χωριά όλου του Δήμου και πρέπει να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, για την Ανάπτυξη και Αναγέννηση του Δήμου μας.

Θεωρώ ότι αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι το καλλίτερο καθώς απαρτίζεται από Ανθρώπους με εμπειρία στην Τ.Α. ,από ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στην Κοινωνία του Δήμου Πύλης.

Θα ασκήσω τα καθήκοντά μου με γνώμονα  και σεβασμό στην δημοκρατική λειτουργία του Θεσμού , θα υπερασπιστώ το δικαίωμα κάθε Συμβούλου να διατυπώνει ελεύθερα την άποψη του , να εκφράζει  τους προβληματισμούς του σε κάθε τι που αφορά τον Δήμο Πύλης.

Τέλος ζητώ την συμμετοχή όλων σας και την συμπαράσταση σας ώστε το Δ.Σ. να αποτελέσει πρότυπο ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας ,ευπρέπειας, συνεννόησης, συνεργασίας, με μοναδικό στόχο το όφελος του Δήμου και των δημοτών μας.

Εύχομαι καλές ποιοτικές και εποικοδομητικές  Συνεδριάσεις.

Τα Μέλη 9μελης  της Οικονομικής  Επιτροπής  είναι τα εξής..

ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ

  • Μαράβας Κων/νος
  • Τζάνης Άρης
  • Αγγέλης Σωτήριος

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ

4) Αναγνώστου Βασίλειος

5) Ούτρας Κων/νος

6) Παπαγεωργίου Θωμάς

7) Μπλαντζώνη Ευθυμία

8) Χήρας Θεόδωρος

9) Μητρονάτσιος Περικλής

Μέλη της 9μελής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ

  • Χατζής Σωτήριος
  • Δούλαλας Κων/νος
  • Ζούρτος Κων/νος

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ

4) Ζιάκας Χρήστος

5) Κατράνας Σταύρος

6) Μπαλατσούκας Αθανάσιος

7) Μπουρλιός  Νίκος

8) Χήρας Θεόδωρος του Χρήστου

9) Μάνντζιος   Δημήτριος.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  ο Γουλιώτης  Νίκος  Γραμματέας ο Τσόλας Παναγιώτης.
Total
0
Shares