Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η 11η Πανελλαδική Ιππική Συνάντηση στο «ΚΟΡΠ» Βροντερού

.

Ο  Ιππικός Όμιλος Τρικάλων “ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ» διοργάνωσε την 11η Πανελλαδική Ιππική Συνάντηση στην θέση «ΚΟΡΠ» Βροντερού, με διάρκεια τριών ημερών όπου οι ιππείς είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τις διαδρομές στο μαγευτικό δάσος της περιοχής με το Άλογο τους σε διάφορες αποστάσεις.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Τρικάλων κ. Μίλτος Κρανιάς, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν αυτήν την εκδήλωση ιδιαίτερα τον Δήμο Πύλης.

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης λέγοντας τα εξής.

Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μαγευτικό περιβάλλον όπου αρμονικά συμπλέκονται και συνεργάζονται η φύση το δάσος ,οι άνθρωποι ,τα άλογα τότε είσαι στον παράδεισο, είσαι στο «ΚΟΡΠ»  Βροντερού.

Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε, για την επιλογή της Κοινότητας Βροντερού με σκοπό την οργάνωση της 11ης Πανελλαδικής Συνάντησης των φίλων του Αλόγου.

Κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζω σήμερα στον Δήμο Πύλης, από την πρώτη στιγμή που πήραμε του αίτημα σας το αγκαλιάσαμε το πιστέψαμε.

Γιατί το άλογο είναι ένα ζωντανό πλάσμα που έχει την δική του θέληση  το δικό του ένστικτο.

Τελειώνοντας ο κ. Τζιορτζιώτης  μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, αναφέροντας τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Καλοκαιριού που οργανώνει ο Δήμος Πύλης.

Ακολούθησε γλέντι, με πολύ χορό από λαϊκή  και δημοτική ορχήστρα.

Παρευρέθηκαν  οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, Καθαριότητα κ. Λαμπρινή Οικονόμου, Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, της Τ.Κ. Βροντερού Κων/νος Πάνος, και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.

Vronteo voukefalas 2

Vronteo voukefalas 4

Vronteo voukefalas 3

Vronteo voukefalas 1




Total
0
Shares
Previous Article

Το φλερτ με την Ακροδεξιά και η προαναγγελία αντιδράσεων «νεομακεδονομάχων»

Next Article

Πρόσληψη βοηθού γραμματέα από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μουζακίου