Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“HUNGER GAMES” και “ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ” στο Κινηματογράφο Καρδίτσας

 Από Πέμπτη 26/11/2015 έως Τετάρτη 2/12/2015

HUNGER GAMES: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΟΣ ΙΙ

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART II

The-Hunger-Games-Mockingjay-Part-2

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΦΡΑΝΣΙΣ ΛΟΡΕΝΣ
Σενάριο: ΠΗΤΕΡ ΓΡΕΓΚ & ΝΤΑΝΙ ΣΤΡΟΝΓΚ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΦΙΛΙΠ ΣΕΙΜΟΥΡ ΧΟΦΜΑΝ, ΤΖΟΣ ΧΑΤΣΕΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ, ΛΙΑΜ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΝΑΤΑΛΙ ΝΤΟΡΜΕΡ, ΣΤΑΝΛΕΪ ΤΟΥΤΣΙ
Διάρκεια: 137 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΕΠΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Ευχαριστούμε για την ψήφο σου!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το δεύτερο μέρος της Επανάστασης, και το τελευταίο της τετραλογίας των Αγώνων Πείνας. Η Περιοχή 13 επαναστατεί εναντίον της απολυταρχικής Κάπιτολ. Το σύμβολο πια της Επανάστασης, η Κάτνις, μαζί με τους πιστούς της φίλους Πίτα, Γκέιλ και Φίνικ, αναλαμβάνουν να απελευθερώσουν τους κατοίκους της έκπτωτης Πάνεμ και να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Σνόου. Η φωτιά θα καίει για πάντα.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : στις 19:45 & 22:20

Γενική είσοδος      7.5 €

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι- Τρίτεκνοι – 6 €

 Μόνο Σάββατο 28/11/15 στις 18:00 και Κυριακή 29/11/15 στις 11:30 (το πρωί) και στις 17:00 

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) 3D προβολή

 poster1

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ
Σενάριο: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ & ΜΕΓΚ ΛΕΦΟΒ & ΤΖΟΣ ΚΟΥΛΕΪ
Ηθοποιοί: ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ:, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ευχαριστούμε για την ψήφο σου!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

TRIVIA

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της.

Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.


Γενική είσοδος στην παιδική ταινία  5 €

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες 2D ή 3D.


Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Τηλ.:244 10 21260




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) στο Κατάχλωρο

Next Article

Ιερά πανήγυρις Αγίου Φιλομένου και Αγίου Πορφυρίου

Related Posts