Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

H ΙΡΑ Καρδίτσας έγινε 30 ετών

etisiapitaipa slide

 Τα τελευταία χρόνια, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας αποτελεί μια σπουδαία γιορτή για την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Αυτή τη χρονιά όμως η αντίστοιχη εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενη επιτυχία και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού συνέπεσε με τα τριακοστά γενέθλια της IPA Καρδίτσας.

 Η φετινή εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουζάκι και συγκεκριμένα στον πολύ όμορφο χώρο του Apolis, με τη μαγευτική θέα προς τον θεσσαλικό κάμπο. Τα μέλη και οι φίλοι μας συμμετείχαν μαζικά στη γιορτή και απόλαυσαν την άψογη οργάνωση και ποιότητα της. Η ζωντανή ορχήστρα έφτασε το κέφι στα ύψη, με αποτέλεσμα η γιορτή μας να κρατήσει μέχρι τις μικρές ώρες.

 Το παρών έδωσε όπως και κάθε χρόνο ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς και επίτιμο μέλος του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ και της τοπικής μας διοίκησης, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας κ. Σωκράτης Μαυρογιώργος, όπως και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Θωμάς Βαλομάνδρας με τον ιδρυτή και Διευθυντή του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας κ. Δημήτριο Καλλιαντζή.

 Από την τοπική μας διοίκηση και τους υποστηρικτές μας προσφέρθηκαν πλούσια δώρα μετά από κλήρωση που έγινε ανάμεσα στους συμμετέχοντες, με κορυφαία τις τηλεοράσεις που πρόσφερε ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, που στηρίζει με συνέπεια τις δραστηριότητες μας.

 Φέτος, η τοπική μας έκλεισε 30 χρόνια ζωής και δράσης στους κόλπους της ΙΡΑ. Η φετινή χρονιά μας βρίσκει ακόμη πιο δυνατούς, με περισσότερες εμπειρίες, αλλά και νέες ιδέες που θα υλοποιηθούν σταδιακά. Για εμάς αποτελεί υπόσχεση η διατήρηση της παράδοσης που δημιουργήσαμε να διοργανώνουμε ή να συμμετέχουμε σε δράσεις, με γνώμονα την ευχαρίστηση των μελών μας και την υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

                      Γεώργιος Ζαρχανής                                                        Νικόλαος Γούσιας


etisiapitaipa001

etisiapitaipa002




Total
0
Shares
Previous Article
foto nousios konstantinos slide

Δημογραφική γήρανση: Η υποτιμημένη συνέπεια της κρίσης

Next Article
podosfaito mpala karditsa slide

Αποτελέσματα αγώνων Κ14 & Κ16 ΕΠΣΚ (9-10/2)!