Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

H αλληλεγγύη και ο συνάνθρωπος…κέρδισαν στο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου !!!

 

Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Πύλης, διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018 και ώρα 16.00, φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο Παλαιομονάστηρου, μεταξύ της ομάδας της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) και του Α.Ο. Πορταϊκού, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγιεινής, από όσους επιθυμούν, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κών/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Θανάσης Κωστάκης, Γιώργος Τζιορτζιώτης, Σωτήρης Αγγέλης, Ρούλα Οικονόμου, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Άρης Τζάνης, Θανάσης Γιαννοτάκης, Στέφανος Καλαμαράς, Κώστας Κρούπης, Νίκος Τόλιας, Γιώργος Παλλαντζάς , Κωνσταντίνος Πλαστήρας, ο κ. Δ/ντής της Δ/νσης Αστυν. Τρικάλων Α/Δ΄ Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο κ. Δ/τής του Α.Τ. Πύλης Α/Α΄ Χρήστος Παπαδογιάννης, ο κ. Δ/τής του Α.Τ. Τρικάλων Α/Α΄Σωτήριος Δημοθόδωρος, ο π. Βουλευτής & Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Περ/κός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, ο Αρχιερατικός Πύλης π. Δημήτριος Κατσαρός, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουτζιώλης, η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου κα Φανή Μαρκαντά, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πορταϊκού κ. Αθανάσιος Κανέλας, συνάδελφοι- μέλη μας με τις οικογένειές τους, πολίτες, φίλοι του ποδοσφαίρου και πολλοί «μικροί» μας φίλοι.

Επίσης παραβρέθηκε και συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής στον αγώνα για την ΙΡΑ Τρικάλων, ο κ. Γενικός Περιφ. Αστ/κός Δ/ντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την διπλή τιμή που μας έκανε.

Επίσης, με την ομάδα της ΙΡΑ Τρικάλων έπαιξαν, ο κ. Δ/τής του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων Α/Υ΄Δημήτριος. Μήτραινας, ο κ. Δ/τής της Εξωτ. Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων Α/Υ΄ Αθανάσιος Καππάς , ο κ. Δ/τής του Α.Τ. Καλαμπάκας Α/Α’ Αλέξανδρος Αγραφιώτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Ιωάννης Αναγνώστου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο συνάδελφος Χρήστος Πάφης και επόπτες ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης κ. Γιάννης Τατσίνας, και ο συνάδελφος Δημήτρης Πλόκας.

Πριν την έναρξη του αγώνα και ως ενθύμια αυτού, επιδοθηκαν τιμητικές πλακέτες που επιμελήθηκε η Τοπική μας, από τον κ. Γενικό Περιφ. Αστ/κό Δ/ντή Θεσσαλίας Υποστράτηγο Ιωάννη Τόλια στον αρχηγό της ομάδας του Α.Ο. Πορταϊκού Φάνη Τζιουβάρα και από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα στον αρχηγό της ομάδας ΙΡΑ Τρικάλων κ. Δημήτριο Μήτραινα. Εν συνεχεία από τον Πρόεδρο της ΙΡΑ Τρικάλων κ. Αχιλλέα Μπέγα επιδόθηκε στον Δήμαρχο Πύλης το λάβαρο της Τοπικής μας και από τον αρχηγό του Α.Ο.Πορταϊκού Φάνη Τζιουβάρα το λάβαρο της ομάδας του στον αρχηγό της ομάδας της ΙΡΑ Τρικάλων κ. Δημήτριο Μήτραινα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες και τον προπονητή της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, την ομάδα του Α.Ο. Πορταϊκού, όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, το Δήμο Πύλης για την βοήθεια που μας προσφέρει δείχνοντας έμπρακτα κάθε φορά την συμπαράσταση στην Τοπική μας, την γιατρό του Κ.Υ. Πύλης κα Χαρίκλεια Καλλιώρα, την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την υποστήριξη που μας παρείχε και που μας τίμησε με την παρουσία εκπροσώπων της και όλους τους συμμετέχοντες [Επίσημοι, Φορείς, Συνδικαλιστικές Ενώσεις, αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία και απλοί πολίτες], που συνέβαλαν ώστε να διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία και αποτέλεσμα ο φιλανθρωπικός μας αγώνας, με απώτερο αποτέλεσμα την συγκέντρωση ογκωδέστατου αριθμού τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας & υγιεινής, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου τα οποία μεταφέρθηκαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης, για να διανεμηθούν αρμοδίως.…… Δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι στα δύσκολα, με συντονισμό μπορούμε να είμαστε όλοι μια «γροθιά» και ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές, στηρίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και με ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο μπράβο και παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους από καρδιάς, για αυτό το αποτέλεσμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας ικανοποιεί βαθύτατα μιας και …..κέρδισε…. η αλληλεγγύη και ο συνάνθρωπος !!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Τρικάλων

Με εκτίμηση

SERVO PER AMIKECO

( υπηρετώ δια της φιλίας )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας
Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

[RPG id=65804]




Total
0
Shares
Previous Article

Πασχαλινές ευχές του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Καρδίτσας

Next Article

Με ένα βιβλίο να ταξιδέψετε σε κόσμους μαγικούς!!!