Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ”: Ξεκινάνε οι εγγραφές και οι προπονήσεις στις Ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα

gymnastikos syllogos mouzakiou eggrafes

Ξεκινάνε οι εγγραφές και οι προπονήσεις στις Ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ”

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ” τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και των προπονήσεων των ακαδημιών του καθώς και των αγωνιστικών τμημάτων από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021.

gymnastikos syllogos mouzakiou eggrafes 1

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζονται. Επίσης, οι προπονητές-τριες θα προμηθευτούν ειδικό ηλεκτρονικό θερμόμετρο για την μέτρηση των αθλητών-τριων, ενώ θα γίνεται λεπτομερής καταγραφή όσων θα συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ” συμμορφώνεται στα νέα δεδομένα της πανδημίας και παροτρύνει όλα τα παιδιά της περιοχής να συνεχίσουν όλες τις δραστηριότητες που είχανε. Να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και την υγεία και να συνεχίσουν να χαίρονται όλες τις χαρές της ζωής κάθε ημέρα.

Καλή αρχή!

Καλή νέα αθλητική χρονιά!

Το ΔΣ




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos giorgos

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Βουλευτή της Ν.Δ. του Νομού μας Γιώργου Κωτσού στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Next Article
Ασημίνα Σκόνδρα

Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Related Posts