Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»: Ρουά ματ με Τσιγγενόπουλο

Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. Πασιαλής"

Ο Γιώργος Τσιγγενόπουλος είναι η πρώτη επίσημη μεταγραφή της ομάδας του Στέφανου Μπελάγια !

Ο ύψους 1,95 φόργουορν, αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 έχει άνεση στα σουτ, πετυχαίνει εύκολα καλάθια και από την περιφέρεια και με «μπάσιμο»και από το «ζωγραφιστό»τα σουτ που εκτοξεύει είναι  εκτελεσμένα με χειρουργική ακρίβεια.

Με αφετηρία τον Γ.Σ. Καρδίτσας και συμπαίχτη τον Γιάννη Μπουρούση στη Γ Έθνική άφησε σε αρκετές ομάδες το στίγμα του κάνοντας αξιοζήλευτη διαδρομή στο Θεσσαλικό μπάσκετ .

Με παρουσία στον ΑΣ Καρδίτσας στην Α1 ΕΣΚΑΘ, Ολυμπιακό Καρδίτσας τη σεζόν 2012-13,στον Ήφαιστο Καρδίτσας για μια πενταετία με τον οποίο τη σεζόν 2014-15 πέτυχε την άνοδο από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΘ και πέρυσι στην Αναγέννηση, με τη γνωστή της πορεία πλέον και τη συμμετοχή της στη φετινή Γ’ Εθνική έχει να προσθέσει πολλά στο  ρόστερ του Γ.Σ.Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article

Προσθήκη Λιάσκου στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Next Article
ae mouzakioy

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕ Μουζακίου ξεκίνησαν

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…