Γράμμα προς τον άγνωστο …ΕΜΠΡΗΣΤΗ !!!

 

Συγχαρητήρια λοιπόν, τα κατάφερες να ανοίξεις τις πύλες της κολάσεως και να βυθίσεις για μια ακόμα φορά την Ελλάδα στο Εθνικό Πένθος.

Ο επίσημος απολογισμός μέχρι τώρα: 76 νεκροί, 187 τραυματίες…και…πάρα πολλοί αγνοούμενοι.

Και έπεται και μακάβρια συνέχεια.

Δεν θα αναφέρω τα χιλιάδες στρέμματα ζωοδότου δάσους, θάμνους, «πράσινης» ανάσας, χαλέπιας βλάστησης που αποτέφρωσες.

Δεν θα μιλήσω για τα εκατοντάδες ζώα που κάηκαν στην προσπαθειά τους να γλιτώσουν απο την κόλαση, φωτιάς που ως «μαινόμενος Θεός τιμωρός» τους εξαπέλυσες στα άδολα κεφάλια τους καίγοντας το καταφυγιό τους τα μωρά τους και τα ίδια.

Δεν θα μπώ καν στη διαδικασία να αποτιμήσω τις ανυπολόγιστες ζημιές σε οικήματα, οικόπεδα, δίκτυα ηλεκτροδότησης, κινητής τηλεφωνίας, αυτοκίνητα, περιουσίες που παρέδωσες στις αδηφάγες φλόγες.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

Σκιαγραφώ το πορτραίτο ενός διανοητικά αρρώστου πλάσματος που αποφάσισε χωρίς ίχνος συνείδησης να «παίξει» με τις ζωές και την τύχη εκατοντάδων έμβιων όντων.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;; Έλληνας ή αλλοδαπός που ελαφριά τη καρδία, παiζεις με τη φωτιά; Που με τον αναπτήρα ανά χείρας αποφασίζεις να πάρεις στο λαιμό σου εκατοντάδες περιουσίες και ζωές; Και το κάνεις αβασάνιστα για το χρήμα ή για εκδίκηση ή για να ικανοποιήσεις τα σαδιστικά σου ένστικτα ή γιατί σκοτεινές έταιρες δυνάμεις σε απείλησαν ή σε έπεισαν να προβείς σε αυτή την ενέργεια.

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Και σου πρέπει η εσχάτη των τιμωριών.

Οι «κραυγές» των πόλεων και του δάσους κάποτε θα σιγήσουν.

Το κράτος θα ανακάμψει, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, πρέπει να προχωρήσει μπροστά με όποιους και να το διοικούν, επουλώνοντας με όποιο τρόπο μπορεί τις πυορροούσες πληγές του.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ;;; ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ….ΠΑΙΔΙΑ;;;

«ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ» Τα τελευταία λόγια ενός θύματος πριν το καταπιούν οι φλόγες…

Ζήσε λοιπόν με αυτή τη φράση για όσο ο Θεός σου επιτρέψει να ζήσεις …και ευχήσου να σε συγχωρήσει κάποτε για την εθνική τραγωδία που προκάλεσες…

ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ. Είμαι βλέπεις Άνθρωπος και πονάω αφόρητα, δεν είμαι ΘΕΟΣ !

Ιωάννα ΚρίκουTotal
0
Shares